Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Virus

Huidige virussen zijn geniepig. Ze willen namelijk zo lang mogelijk onopgemerkt blijven om zo belangrijke gegevens te kunnen ontfutselen. En dat wilt u natuurlijk niet! Vermoedt u dat u een virus op uw laptop heeft? Kom dan zo snel mogelijk langs bij een Smartrepair Servicepunt. Wij zorgen ervoor dat het virus vlug verwijderd wordt. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

Kom langs of kies voor onze 24-uursservice

Bij Smartrepair begrijpen wij dat u snel en vakkundig op weg geholpen wilt worden. Daar zorgen wij dan ook gewoon voor. U bent van harte welkom bij één van onze 5 servicepunten bij SWOOP. Maar ook wanneer er geen servicepunt bij u in de buurt is of u geen tijd heeft om langs te komen, helpen wij u graag.

U kunt gebruikmaken van onze ophaalservice. Wanneer u een ophaalafspraak maakt via onze website, dan komt PostNL op de gewenste dag bij u thuis of op uw werk uw laptop ophalen. U kunt natuurlijk ook uw laptop opsturen wanneer u geen tijd heeft om op PostNL te wachten.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Heb ik een virus op mijn laptop?

Helaas gebeurt het vaak dat u te laat opmerkt dat u een virus op uw laptop heeft. Een virus wil namelijk zolang mogelijk onopgemerkt blijven. Gelukkig zijn er wel een aantal indicatoren die kunnen wijzen op een virus:

Bovenstaande mankementen kunnen ook andere oorzaken hebben. Twijfelt u of u een virus op uw laptop heeft? Kom dan gerust eens langs bij Smartrepair. Wij onderzoeken kosteloos uit wat het probleem is en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Dé beste oplossing voor u

Eigenlijk wilt u zo snel mogelijk dé beste oplossing. Dat snapt Smartrepair en daar zorgen wij dan ook gewoon voor. Wij hanteren een heldere werkwijze. Nadat wij het onderzoek uitgevoerd hebben, nemen wij contact met u op. De reparatie en de hieraan verbonden kosten worden dan met u gecommuniceerd. Pas als wij akkoord hebben van uw kant, gaan wij aan de slag met de reparatie.

Kosten

De kosten voor de reparatie zijn op aanvraag. Smartrepair hanteert duidelijke tarieven. Onze reparatiekosten zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U weet zo dus precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Uw laptop gerepareerd door Smartrepair

Dankzij de jarenlange ervaring die Smartrepair in huis heeft, heeft u de zekerheid dat uw laptop bij ons in goede handen is. Ook voor andere (laptop) reparaties kunt u uitstekend bij ons terecht. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een Smartrepair Servicepunt met uw smartphone, laptop, tablet of iMac! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU