Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop geheugen upgraden

Niet is vervelender dan een laptop die traag is. De oorzaak is vaak onvoldoende werkgeheugen. De laptop heeft dit soort geheugen nodig om te kunnen functioneren. Het werkgeheugen, beter bekend als RAM-geheugen, schijft namelijk tijdelijk data in het geheugen, zodat programma’s kunnen draaien en processen kunnen worden uitgevoerd. Verwissel de termen werkgeheugen en opslagruimte dus niet!

Meer werkgeheugen zorgt ervoor dat uw laptop sneller werkt. Vindt u uw laptop te traag? Dan biedt een laptop ram upgrade van Smartrepair uitkomst. Wilt u juist meer opslagruimte? Ook dan staat Smartrepair voor u klaar. Binnen no time weer op geholpen voor een helder tarief! Smartrepair – smart service with a smile.  

Ram upgrade laptop terwijl u wacht

Smartrepair helpt u snel weer op weg. In de tijd dat u een kopje koffie (of thee) drinkt, voeren onze monteurs een ram upgrade voor uw laptop uit. Binnen 60 minuten kunnen wij in de meeste gevallen het werkgeheugen van uw laptop opschonen en upgraden. U hoeft u hiervoor geen afspraak te maken. Loop dus gerust eens binnen bij één van onze servicepunten bij SWOOP.

24-uurservice voor een laptop ram upgrade

Dat u niet altijd tijd heeft om even bij ons langs te komen, begrijpen wij bij Smartrepair. Daarom kunt u ook kiezen voor onze 24-uursservice. U heeft dan twee mogelijkheden. U maakt een ophaalafspraak en PostNL komt bij u thuis of op uw werk langs om uw laptop op te halen. Of kies ervoor om uw laptop op te sturen. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de upgrade van het ram van uw laptop uitgevoerd en wordt uw laptop weer retour gestuurd.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Reparatietarieven van een upgrade van ram laptop

De kosten van een upgrade van het ram van uw computer zijn afhankelijk van hoeveel ram-geheugen u wilt. Voor de exacte prijs van de reparatie kunt u contact met ons opnemen. De reparatiekosten die Smartrepair hanteert, zijn inclusief montage- en btw-kosten. De kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas na akkoord van uw kant gaan onze monteurs aan de slag. Een duidelijke werkwijze werkt natuurlijk wel zo prettig!

Passend upgrade ram computer

Smartrepair zoekt naar dé beste oplossing voor u. Daarom werken wij alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. U krijgt daarom altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel. Dat is niet alles! Twijfelt u nog over welke upgrade het meest geschikt is voor u? Onze monteurs voorzien u ook graag van passend advies.

Dankzij de ervaring en technische kennis die Smartrepair in huis heeft, weet u dat uw laptop in goede handen is bij ons. Ook voor andere laptop reparaties draaien wij onze hand niet om.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@smart-repair.nl! Of bel naar een van onze servicepunten. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

MENU