Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Wifi upgrade

Zonder goede wifi verbinding kunt u eigenlijk niet fatsoenlijk gebruikmaken van uw laptop. Nu kunt u een internetkabel in uw laptop plaatsen en zo internetten, maar kom liever langs bij een Smartrepair Servicepunt. Wij zorgen ervoor dat u snel weer van uw wifi gebruik kunt maken. In de tijd dat u een kopje koffie drinkt, lossen wij het probleem op.

Wifi upgrade laptop in 60 minuten

Langzaam of geen wifi is vervelend. Het duurt ellenlang om een pagina te laden of internet doet het zelfs helemaal niet. Smartrepair begrijpt dat u snel en vakkundig op weg geholpen wilt worden en dat doen we dan ook gewoon. In de meeste gevallen kunnen wij een wifi upgrade laptop uitvoeren binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een Smartrepair Servicepunt met uw defecte laptop.

Of maak gebruik van onze 24-uursservice voor een upgrade laptop wifi

Is er geen servicepunt bij u in de buurt? Of heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Kies voor de 24-uursservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur hem naar ons op. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de upgrade wifi laptop uitgevoerd en wordt uw laptop weer retour naar u gezonden.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Wat is de oorzaak? En kan het verholpen worden met een upgrade wifi laptop?

Het hebben van geen wifi kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben. Het is daarom belangrijk dat u eerst nagaat of het niet aan het netwerk ligt. Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar andere apparaten die verbinding hebben met de wifi. Werkt daar de verbinding wel gewoon? Dan ligt het probleem bij uw laptop.

Alle apparaten werken, behalve de laptop?

Is uw laptop het enige apparaat in huis dat geen verbinding kan maken met de wifi? Dan is er waarschijnlijk iets mis met uw laptop. Kom dan langs bij Smartrepair. Wij zoeken kosteloos uit wat het probleem is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor zijn. Ook wanneer u een upgrade laptop wifi wilt, omdat uw internet traag is op uw laptop staan wij graag voor u klaar.

Reparatietarieven laptop wifi upgrade

De tarieven voor een laptop wifi upgrade verschillen per reparatie, merk en model. Wilt u graag meer hierover weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. De tarieven die Smartrepair hanteert zijn inclusief btw- en montagekosten. Hier bovenop komen dus niet nog extra kosten.

Dankzij de ervaring van Smartrepair weet u zeker dat uw laptop bij ons in goede handen is. Ook voor een andere reparatie kunt u nog steeds bij ons terecht.

Kom dus gerust langs met uw laptop, smartphone, iMac of tablet.

Graag meer informatie? Stuur een e-mail naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze servicepunten.

MENU