Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Macbook 24 uur reparatie service

Is uw MacBook kapot of werkt hij niet goed? De ervaren monteurs van Smartrepair kunnen er dan vlot voor zorgen dat uw MacBook het weer optimaal doet. Waarom een Macbook reparatie via Smartrepair? Wij geloven in ‘smart service with a smile’ én we maken daar ook actief werk van. U kunt dan ook altijd rekenen op een prettige, goede service met net dat beetje extra zorg en aandacht.

Ophaalservice

Waar in Nederland u ook woont of werkt; onze mensen komen uw MacBook gewoon op locatie ophalen. We onderzoeken wat het defect of het probleem is en koppelen dat eerst naar u terug. We stemmen de kosten voor de reparatie heel helder met u af en als u daar akkoord mee bent, repareren we uw MacBook binnen 24 uur en geven vervolgens een unieke 12 maanden garantie op de reparatie. Natuurlijk zorgen we er daarbij voor dat al uw gegevens en bestanden bewaard blijven. Vervolgens brengen we uw MacBook ook weer netjes thuis of naar het werk.

Kies uw Macbook

Happy points

Bij Smartrepair stellen we: ‘we simply want to make people happy’. Dát is wat we voor elkaar willen krijgen met onze service en onze reparaties.

Waarom worden klanten blij van een MacBook reparatie door Smartrepair?

* De gemakkelijke ophaalservice.
* Ons gedegen onderzoek naar defecten.
* Het eerlijke en deskundige advies.
* De snelle reparatie.
* Het heldere kostenplaatje.
* Het gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen.
* De 12 maanden garantie.
* Alle gegevens en bestanden blijven intact.
* Reparatie van alle mogelijke MacBook modellen.

ook voor iPhone en iPad

Ook voor de reparatie van uw iPhone of iPad bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Voor een iPhone of iPad reparatie op locatie kunt u (zonder afspraak) terecht bij Smartrepair in Den Bosch en bij Smartrepair in Nijmegen. Onze repair shops kennen ruime openingstijden en ze zijn zes dagen per week open. Reparaties op locatie zijn binnen 30 minuten uitgevoerd.

Daarnaast is het overigens mogelijk om de iPhone of iPad te laten ophalen of u stuurt de iPhone zelf naar Smartrepair op.

MENU