Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Almere

Heeft u uw MacBook laten vallen en is het scherm gebarsten? Werkt het toetsenbord niet meer zoals u gewend bent? Of heeft u software problemen? Smartrepair lost het probleem graag voor u op! U kunt altijd vrijblijvend zonder afspraak langskomen bij een van onze vestigingen. Is dat niet in de buurt? Kies dan voor onze 24-uurs service!

MacBook ProSnelle en vakkundige MacBook reparatie

Bij Smartrepair werken monteurs met jarenlange ervaring als het gaat om MacBook problemen. Hierdoor kan Smartrepair vrijwel elk probleem oplossen om u het gebruiksgemak van uw MacBook terug te geven. Voor u het weet kunt u uw MacBook weer gebruiken zoals u gewend bent.

24-uurs service

MacBook binnen 24 uur gerepareerd? Dat kan bij Smartrepair! Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Dit houdt in dat u uw MacBook binnen 24 uur gerepareerd weer in huis hebt! Dit gaat als volgt in zijn werk: Na ontvangst onderzoeken wij uw laptop op defecten. Wij communiceren voordat wij beginnen aan de reparatie de kosten, na akkoord repareren wij uw MacBook. Na betaling via een makkelijke en veilige betaallink verpakken wij uw MacBook voor retourzending. Het enige wat u hoeft te betalen is € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. U kunt uit twee opties kiezen zodat wij uw MacBook ontvangen, namelijk zelf opsturen of u kunt gebruikmaken van onze ophaalservice.

Ophaalservice

Smartrepair werkt samen met PostNL, zij halen uw MacBook op in heel Nederland. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op een plek zijn. Uw MacBook wordt dan opgehaald en naar ons toegebracht, wij beginnen vrijwel direct aan uw MacBook reparatie na ontvangst. Vul het formulier in voor 16:30 uur en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald!

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen. Kies er dan voor om het pakketje aangetekend te versturen, de zending is dan tot € 500,- verzekerd. Verpak uw MacBook goed en let er goed op dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het om een MacBook gaat. Vergeet daarnaast niet alle gegevens mee te sturen, deze moet u tevens invullen op het opstuurformulier.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

Smartrepair

Wij, van Smartrepair, zijn een reparatiebureau voor uw MacBook reparatie. Wij werken met onderdelen met een hoge kwaliteit, kwaliteit staat namelijk erg hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te garanderen bieden wij op elke reparatie 12 maanden garantie. Smartrepair biedt:

Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail of via het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU