Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Amsterdam

Werkt het toetsenbord van uw MacBook niet meer? Heeft het scherm een grote barst en kan je hierdoor niet meer op je MacBook werken? Smartrepair repareert graag uw MacBook. Kom langs of kies voor onze 24-uurs service.

Snelle en vakkundige MacBook reparatie Amsterdam

Voor een MacBook reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij repareren met kwalitatieve onderdelen. Voor u het weet heeft u een zo goed als nieuwe MacBook. Onze monteurs staan ook klaar voor eventuele software problemen.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

24-uurs service

Kies voor onze 24-uurs service wanneer u gebruik wilt maken van onze ophaalservice of uw MacBook zelf opstuurt. Binnen 24 uur na ontvangst repareren onze monteurs uw MacBook en maken het klaar voor retourzending. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde MacBook weer thuis! U heeft twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wilt u graag dat wij uw MacBook op komen halen? Dat kan! PostNL komt voor ons bij u de MacBook ophalen. U vult het ophaalformulier in, kiest de plek en zorgt er voor dat deze dag aanwezig bent op deze plek. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen. Vul het ophaalformulier in voor 16:00 uur en uw MacBook halen we de volgende dag al op.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging van Smartrepair. Het enige wat u moet doen is de gegevens meesturen van het opstuurformulier, uw MacBook goed verpakken en aangetekend opsturen. Een aangetekend pakketje is verzekerd tot € 500,-. U betaalt enkel de retourzending € 7,95.

Smartrepair

Wij, van Smartrepair, zijn de reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet of laptop. Wij repareren met kwalitatieve onderdelen, om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elk reparatieonderdeel 12 maanden garantie. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd bellen, mailen of gebruikmaken van het contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU