Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Arnhem

Glas water over uw MacBook? Tas iets te hard op de grond gelegd? Voor een MacBook reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij onderzoeken en repareren verschillende typen MacBooks. Kies dus voor Smartrepair voor uw MacBook reparatie.

Snelle en vakkundige MacBook reparatie Arnhem

Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring en lossen vrijwel elk laptop defect op. Zij repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen waardoor uw MacBook na reparatie weer zo goed als nieuw is. Om de kwaliteit te waarborgen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Kies voor de ophaalservice of kom langs voor uw MacBook reparatie.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

24-uurs service

Een reparatieservice die Smartrepair aanbiedt is de 24-uurs service. Erg handig wanneer u niet in de buurt van een van de Smartrepair Servicepunten woont. Wij komen graag uw MacBook ophalen of u kunt er voor kiezen om het zelf op te sturen.

Ophaalservice

Met de ophaalservice komt PostNL graag voor ons uw MacBook ophalen op een door u gekozen plek. Vul het ophaalformulier in voor 16:30 uur en wij komen uw MacBook de volgende dag al ophalen. Na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw MacBook. Na reparatie verpakken wij uw MacBook goed voor het terugsturen. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde MacBook thuis, zo betaalt u slechts bij Smartrepair € 7,95 voor de retourzending.

Opsturen

Wanneer u uw MacBook liever zelf opstuur is dat geen probleem. Vergeet niet het ingevulde opstuurformulier mee te sturen, hier staan alle belangrijke gegevens op. Stuur het pakket aangetekend op wanneer u bij het postkantoor bent. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Uw gerepareerde MacBook wordt binnen 24 uur teruggestuurd, bij Smartrepair betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending.

Smartrepair

Smartrepair biedt ‘Smart service with a smile’. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor uw MacBook reparatie klaar. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw iPhone reparatie, iPad reparatie en iMac reparatie? Smartrepair repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, de onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Kies dus voor Smartrepair voor uw MacBook reparatie. Voor vragen of informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, mailen of maak gebruik van het contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU