Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Den Bosch

MacBook ProEen MacBook is de laptop van Apple. Al jarenlang gaat het strakke design mee. Jammer genoeg kan een MacBook ook problemen opleveren, denk aan een kapot scherm of toetsenbord. Gelukkig hebben onze monteurs jaren ervaring als het gaat om een MacBook reparaties. Voor een vakkundige MacBook reparatie Den Bosch bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Snelle MacBook reparatie Den Bosch

Voor een vakkundige en snelle reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres dankzij onze snelle reparatieservice. Bijvoorbeeld de klaar-terwijl-u-wacht service waar uw MacBook snel gerepareerd is. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, na reparatie is uw MacBook weer als nieuw. Wilt u er zeker van zijn dat wij gelijk kunnen beginnen met de reparatie? Neem dan contact met ons op, wij controleren dan de voorraad voor u. Mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben, dan bestellen wij het benodigde onderdeel direct. In de meeste gevallen kunnen wij dan alsnog de volgende dag de reparatie uitvoeren.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kom langs onze vestiging in Den Bosch, parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte. Terwijl u wacht repareren onze monteurs uw MacBook. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi ,koffie en thee. Langskomen kan met en zonder afspraak.

24-uurs service

Kunt u niet langskomen bij onze servicepunt in Den Bosch of een andere vestiging in Nederland? Kies dan voor onze 24-uurs service. Dit houdt in dat uw MacBook binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd is en retour wordt gestuurd. Kies voor de 24-uurs service uit onze ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

Wanneer u gebruik wilt maken van onze ophaalservice kunt u het ophaalformulier invullen. Vult en verzendt u het formulier voor 16:30 uur in? Dan komt de koeriersdienst voor ons uw MacBook de volgende dag ophalen, op de door u gekozen plek. Na ontvangst beginnen wij meteen met de reparatie en nemen wij snel contact met u op.

Opsturen

Liever zelf uw MacBook opsturen voor reparatie? Dat mag ook! Pak uw MacBook goed in om onnodige schade te voorkomen. Vul het opstuurformulier in en stuur het mee op met uw MacBook. Stuur het pakket aangetekend op, dan is het pakket tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een MacBook reparatie Den Bosch. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom repareren wij uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en krijgt u 12 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw iPhone reparatie, iPad reparatie en iMac reparatie? Neem gauw contact met ons op voor uw MacBook reparatie. U kunt ons vrijblijvend bellen en mailen, of maak gebruik van het contactformulier.

MENU