Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Den Haag

MacBook AirxDe eerste MacBook werd al in 2006 geproduceerd, in de loop der jaren zijn er verschillende typen laptop uitgekomen. Denk hierbij aan de MacBook Pro, MacBook en MacBook Air. Gelukkig bent u bij het juiste adres voor elke type MacBook reparatie bij Smartrepair.

Vakkundige MacBook reparatie Den Haag

Voor een snelle en vakkundige MacBook reparatie komt u naar Smartrepair. Onze monteurs hebben jaren kennis over MacBook reparaties. Daarom kunnen zij vrijwel elk defect oplossen. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Na reparatie is uw MacBook weer als nieuw. Kom langs of kies voor onze 24-uurs service.

24-uurs service

Met de 24-uurs service is uw MacBook binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd. Voor u het weet ontvangt u uw MacBook weer thuis. Wanneer wij uw MacBook mogen ontvangen beginnen wij met het onderzoeken van uw laptop. Kies dus voor de ophaalservice van Smartrepair of stuur uw MacBook zelf op.

Ophaalservice

PostNL komt graag voor ons uw MacBook halen op een door u gekozen locatie. Het enige wat u hier voor hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Wanneer u het ophaalformulier voor 16:30 uur invult halen wij uw MacBook de volgende dag al op. Kies dus voor Smartrepair voor uw MacBook reparatie Den Haag.

Liever zelf opsturen naar Smartrepair kan ook. Pak uw laptop goed in zodat het goed beschermd is voor de verzending. Vergeet daarnaast niet het opstuurformulier ingevuld mee te sturen. Breng het pakket naar het postkantoor en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is altijd tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor uw MacBook reparatie. Wist u trouwens ook al dat wij er zijn voor uw iPhone reparatie, iPad reparatie en iMac reparatie? Wij bieden 12 maanden garantie op elke reparatie. Elke reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Heeft u vragen voor Smartrepair of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of maak gebruik van het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU