Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Dordrecht

U kent het vast wel, dat vervelende gevoel dat uw MacBook niet meer werkt zoals u gewend bent. Dan bedenkt u zich waar het aan zou kunnen liggen. Toch de tas iets te hard op de grond gegooid? Die ene druppel koffie op het toetsenbord? Het kan van alles zijn. Wanneer u geen idee heeft waar het aan ligt kunt u naar Smartrepair komen. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Onderzoek is bij Smartrepair kosteloos (m.u.v. vochtschade), na onderzoek krijgt u een uitgebreid onderzoeksrapport. Voor een tablet reparatie kunt u gebruikmaken van de 24-uurs service.

24-uur service

Met de 24-uurs service van Smartrepair bent u verzekerd van een snelle reparatieservice. Zo repareren, onderzoeken en sturen wij uw MacBook terug binnen 24 uur na ontvangst. Bij ontvangst van uw MacBook onderzoeken wij naar de defecten. Mochten de prijzen niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op. Voor de 24-uurs service kunt u kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Maak gebruik van de ophaalservice wanneer u graag wilt dat uw MacBook wordt opgehaald. U kiest de plek en PostNL komt het voor ons ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Wilt u dat uw MacBook snel wordt opgehaald en is het nog voor geen half 5 geweest? Vul dan snel het ophaalformulier in! Wanneer het voor 16:30 uur wordt ingevuld en verzonden komt de koeriersdienst de volgende dag op de door u gekozen plek uw MacBook ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Smartrepair voor een MacBook reparatie Dordrecht? Dat kan ook door het opstuurformulier in te vullen en uw MacBook op te sturen. Stuur het pakket aangetekend op wanneer u het naar het postkantoor brengt. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

Vakkundige MacBook reparatie Dordrecht

Voor een vakkundige MacBook reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, uw MacBook is na reparatie op deze manier weer als nieuw. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. De monteurs staan 6 dagen per week voor uw MacBook klaar. Bij Smartrepair werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring, op die manier kunnen zij vakkundig een MacBook reparatie uitvoeren.

Smartrepair

Smartrepair is reparatiespecialist voor smartphones, tablets en laptops. Wist u trouwens ook al dat Smartrepair er is voor uw iPhone reparatie, iPad reparatie of iMac reparatie? Wilt u meer informatie over onze reparatieservices, de garantie, uw MacBook reparatie of wilt u iets anders vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

MENU