Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Enschede

Is het nodig om uw MacBook toetsenbord te vervangen? Of een MacBook scherm vervanging nodig? Smartrepair vervangt graag het gebarsten scherm voor een nieuwe. Op die manier is uw MacBook weer als nieuw. Een ander defect, denk hierbij aan software- of toetsenbordproblemen, lossen onze monteurs ook graag voor u op.

Snelle en vakkundige MacBook reparatie Enschede

Bij Smartrepair werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om MacBook reparaties. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen van uw MacBook of wanneer u problemen heeft met de software, Smartrepair is de juiste reparatiespecialist die u zoekt. Wij lossen vrijwel elk probleem op zodat u het gebruiksgemak van uw MacBook zo snel mogelijk terug hebt.

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van onze vestigingen te bezoeken kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. Dit houdt in dat wij uw MacBook ophalen en repareren binnen 24 uur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen. U heeft dus twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wanneer je kiest voor onze ophaalservice haalt PostNL uw MacBook op een afgesproken plek op. Het enige wat u moet doen is een formulier invullen, wanneer u dit formulier voor 16:30 invult en verstuurt komen wij uw MacBook de volgende dag ophalen. Wanneer wij uw MacBook ontvangen beginnen wij vrijwel direct aan de reparatie, zo hebben wij bijna elk onderdeel op voorraad. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen).

Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om gedurende de dag op een plek aanwezig te zijn voor onze ophaalservice? Kies dan voor zelf opsturen. Verpak uw MacBook goed en zorg er voor dat niemand aan het pakketje kan zien dat het om een MacBook gaat. Wanneer u uw MacBook aangetekend opstuurt is het pakketje tot € 500,- verzekerd. Wanneer u kiest voor opsturen betaalt u eveneens de retourzending € 7,95.

Smartrepair

Bij Smartrepair werken alleen monteurs met jaren ervaring. Zij repareren vrijwel elk MacBook defect zodat u weer het gebruiksgemak terug hebt. Wij werken uitsluitend met onderdelen met een hoge kwaliteit. Zo krijgt u ook op elk reparatieonderdeel 12 maanden garantie. Hiernaast bieden wij altijd gratis onderzoek (m.u.v. vochtschade). Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van onze 24-uurs service mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs een van onze vestigingen te komen. Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail, of bel of maak gebruik van het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU