Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Nijmegen

macbook-reparatieHet strakke design van de MacBooks is al jaren bekend. Apple houdt dan ook stevig vast aan het design, zo blijven zij innoveren zodat de techniek achter de computer steeds beter wordt. Ondanks de innovaties blijft de kans op schade bestaan. Heeft u last van schade, kom dan naar Smartrepair. De monteurs van Smartrepair repareren graag het defect zodat u het gebruiksgemak weer snel terug hebt.

Klaar-terwijl-u-wacht service of ophaalservice

Voor een MacBook reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij repareren snel uw MacBook. Hoe? Namelijk met de klaar-terwijl-u-wacht service en de ophaalservice. Kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u een van onze servicepunten kunt bezoeken. Niet in de buurt van een Smartrepair servicepunt? Kies dan voor de ophaalservice.

Met of zonder afspraak

Wanneer u wil gebruik maken van de klaar-terwijl-u-wacht service kunt u met of zonder afspraak langskomen bij een van onze servicepunten. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte. Elke ontvangstruimte is voorzien van gratis wifi, koffie en thee. Zo kunt u comfortabel wachten wanneer onze monteurs druk bezig zijn met uw MacBook reparatie. Alvorens de reparatie geven wij aan hoe lang een MacBook reparatie zal gaan duren, zo weet u precies wat u staat te wachten.

Ophaalservice

Geen tijd om te wachten of niet in de buurt van een Smartrepair servicepunt? Kies dan voor onze ophaalservice. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw MacBook onderzocht, gerepareerd en retour gestuurd. Vul het ophaalformulier in voor 16:30 uur en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald. Bij Smartrepair komt u nooit voor verrassingen te staan. Reparatietarieven worden na onderzoek direct gecommuniceerd. Onderzoek is altijd kosteloos bij Smartrepair.

Liever zelf opsturen naar Smartrepair? Dat kan ook met het opstuurformulier. Pak uw MacBook goed in en stuur het naar onze hoofdvestiging met het ingevulde opstuurformulier. Stuur het pakket daarnaast aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Vakkundige MacBook reparatie Nijmegen

De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring, dankzij deze kennis en kunde kunnen zij vrijwel elk MacBook defect repareren. Dankzij onze ruime voorraad kunnen onze monteurs vrijwel meteen beginnen met de reparatie. Wilt u er zeker van zijn dat wij gelijk met uw reparatie kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan de voorraad controleren, en mocht het nodig zijn, het benodigde onderdeel bestellen. Dan kunnen wij alsnog snel beginnen aan de reparatie.

Smartrepair

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen. Uw MacBook is na reparatie weer zo goed als nieuw. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op elke reparatie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw iPhone reparatie, iPad reparatie en iMac reparatie? Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur een mail, bel of maak gebruik van het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

 

MENU