Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Rotterdam

De eerste MacBook werd in 2006 gepresenteerd door Apple. Sindsdien is het een populaire laptop onder vele Apple-liefhebbers. Een laptop wordt dan ook veel gebruikt, hierdoor is de kans op schade ook groter. Denk aan een kapot toestenbord, scherm of problemen met de software. Onze monteurs staan klaar om het probleem te verhelpen.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

Ophaalservice of opsturen

Ophaalservice

Wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen kunt u kiezen voor onze ophaalservice. PostNL komt graag voor ons uw MacBook ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier invullen. Uw MacBook wordt op de door u gekozen plek opgehaald. Heeft u het formulier voor 16:30 uur ingevuld en verstuurd, dan wordt uw MacBook de volgende dag al opgehaald. U betaalt enkel de retourzending (€ 7,95), indien de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Na ontvangst beginnen wij met onderzoeken en de reparatie. Verpak uw MacBook goed en stuur het pakket aangetekend op. Een aangetekend pakket is tot € 500,- verzekerd. Na ontvangst beginnen wij met de reparatie na akkoord van de reparatiekosten. Voor u het weet ontvangt u uw MacBook gerepareerd weer thuis. Vul het opstuurformulier in en stuur het mee met uw MacBook.

MacBook reparatie Rotterdam

Voor een snelle en vakkundige MacBook reparatie Rotterdam bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Vrijwel elk MacBook type is bekend bij onze monteurs, zij hebben jaren ervaring en voeren vrijwel elke MacBook reparatie uit. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wanneer u kiest voor Smartrepair. Zo is Smartrepair de reparatiespecialist voor uw MacBook reparatie Rotterdam.

Smartrepair

Bij Smartrepair komt u vrijwel nooit voor verassingen te staan. Alle prijzen zijn bij Smartrepair meteen duidelijk, mocht dit niet zo zijn? Neem dan contact met ons op. Onze monteurs staan voor u 6 dagen per week klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU