Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 december zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Soest

MacBook reparatie SoestHet is u misschien wel eens voorgekomen, bent u druk aan het werk en dan bent u klaar. Snel klapt u uw laptop dicht, maar dan hoort u iets barsten. Verschikt opent u uw laptop en ziet dat er een pen tussen zat. Het scherm is nu gebarsten en u wilt dit zo snel mogelijk laten repareren. Zo gebruikt u uw laptop dagelijks voor uw werk en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan het werk. Smartrepair is reparatiespecialist voor uw laptop! Kom langs of maak gebruik van onze 24 uurs service voor uw MacBook reparatie Soest. Smartrepair biedt de oplossing met een laptop reparatie.

Vakkundige reparatieservice

De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring als het gaat om MacBook reparatie. Zo zoeken zij een oplossing voor uw laptop defect. Wanneer u zichzelf de vraag stelt: ‘Ik wil mijn laptop laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ is Smartrepair het antwoord. Smartrepair is er voor verschillende laptop reparaties, denk aan het vervangen van een scherm, een scharnier, maar nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een software probleem, Smartrepair onderzoekt kosteloos wat er aan de hand is en komt met een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Zo is Smartrepair er ook voor uw laptop software problemen.

Waarom Smartrepair

Wij maken graag mensen blij, zo bent u bij Smartrepair aan het juiste adres voor en snelle service en eerlijk advies. Na onderzoek krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord wordt de reparatie uitgevoerd, de monteurs doen niks zonder uw toestemming, op die manier weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om u op een open, eerlijke en prettige manier te helpen. Hoe maken verder onze klanten blij?

Kosten laptop reparatie

Er bestaan verschillende typen laptops, onze monteurs beschikken over voldoende kennis om vrijwel elk laptop defect van elk type laptop op te kunnen lossen. Dankzij verschillende typen laptops zijn er verschillende onderdelen nodig, onze MacBook tarieven zijn van toepassing om 95% van de reparatie. Dankzij de verschillende typen laptops en de verschillende onderdelen kan het zijn dat wij het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben. Neem daarom altijd alvorens een laptop reparatie contact met ons op, wij kunnen dan onze voorraad controleren. Zo weet u zeker wanneer uw laptop snel gerepareerd kan worden.

Ophaalservice of opsturen

Wilt u gebruik maken van de ophaalservice? Een service waar uw MacBook wordt opgehaald op een locatie die u uitkiest? Vul dan het ophaalformulier in, een koeriersdienst komt voor ons uw MacBook ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw MacBook de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook. Het enige wat u hoeft te doen is het opstuurformulier ingevuld mee sturen met uw MacBook. Wanneer wij uw MacBook hebben ontvangen onderzoeken wij het defect, lossen wij het defect op en sturen wij uw MacBook retour. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, een mail te sturen naar info@smart-repair.nl of gebruik te maken van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

MENU