Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Tilburg

MacBook reparatie TilburgEen kapot scherm, toetsenbord of een harde schijf vervangen? Of werkt uw MacBook niet meer zoals u gewend bent? Kom dan naar Smartrepair, wij onderzoeken kosteloos wat er defect is.

24 uur reparatie

Smartrepair zoekt graag voor u kosteloos het defect op. Wij kijken of dit gerepareerd kan worden en communiceren dit gelijk met u. Na akkoord kunnen wij het eventuele defect repareren zodat u uw MacBook weer kunt gebruiken zoals u gewend bent. En dit allemaal binnen 24 uur!

Ophalen of opsturen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent voor uw MacBook reparatie Tilburg om langs te komen. Kies er van voor om uw laptop op te laten halen of stuur het op. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw laptop opgehaald op uw werk of thuis. Wanneer wij het hebben ontvangen gaan wij over op reparatie na akkoord. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw laptop op te sturen, verpak het dan goed en laat niet aan de buitenkant zien dat het gaat om een MacBook. Verzend het pakketje aangetekend op, op die manier is uw laptop tot € 500,- verzekerd. Vergeet nooit uw contactgegevens mee te sturen, op die manier kunnen wij eenvoudig contact met u opnemen. Ophalen of versturen kost u slechts € 7,95.

MacBook reparatie Tilburg

Voor een MacBook reparatie Tilburg komt u langs in onze nieuwe vestiging. Mochten er gebreken optreden bij uw MacBook of moet uw scherm vervangen worden. Onze ervaren monteurs zijn bekend met verschillende reparaties voor een MacBook.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

Smartrepair

Smartrepair is een reparatiebureau waar kwaliteit erg hoog in het vaandel staat. Om de kwaliteit te garanderen bieden wij 12 maanden garantie op uw reparatie. Wij werken alleen met reparatieonderdelen van hoge kwaliteit. Smartrepair biedt:

Heeft u vragen voor Smartrepair? Wilt u meer weten over uw MacBook reparatie? Neem dan contact met ons op, voor Smartrepair Tilburg kunt u bellen naar 013 303 0383 of mailen naar tilburg@smart-repair.nl.

MENU