Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

MacBook reparatie Utrecht

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw MacBook? Kies voor Smartrepair! Wij repareren defecte schermen, vervangen niet goed functionerende toetsenborden, lossen graag softwareproblemen op en nog veel meer. Kom langs of kies voor onze 24-uurs service.

Snelle MacBook reparatie Utrecht

Bij Smartrepair werken alleen monteurs met jaren ervaring. Onze monteurs repareren graag uw laptop met kwaliteitsonderdelen. Voor u het weet zit u achter een zo goed als nieuwe MacBook. Voor softwareproblemen bent u bij Smartrepair ook aan het juiste adres. Voor elke MacBook reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen, dan kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. U heeft dan twee opties: ophaalservice of opsturen. Na ontvangst repareren wij uw MacBook en maken wij het klaar voor retourzending, en dat allemaal binnen 24 uur.

Ophaalservice

PostNL komt graag uw MacBook ophalen op een door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op de afgesproken plek aanwezig te zijn. Vul snel het ophaalformulier in voor 16:30 uur en wij halen uw MacBook de volgende dag al op.

Opsturen

Uw MacBook zelf opsturen is ook een mogelijkheid bij Smartrepair. U bepaalt zelf wanneer u afstand doet van uw MacBook. Wij raden aan om uw MacBook goed te verpakken voor verzending. Stuur het pakketje daarnaast altijd aangetekend op, dan is de inhoud tot € 500,- verzekerd. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending.

Smartrepair

Weet u niet precies waarom u uw MacBook niet kunt gebruiken zoals u gewend bent? Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van vochtschade. Wanneer er een defect is opgespoord communiceren wij allereerst de reparatiekosten. Na akkoord voeren wij de reparatie uit. Kom dus snel langs bij Smartrepair, u vindt ons shop-in-shop bij SWOOP. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of gebruik te maken van het contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU