Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

MacBook reparatie Zwolle

Is het scherm van uw MacBook gebarsten door een val? Of werkt het toetsenbord niet meer door het vele typen? Smartrepair lost graag elk defect voor u op. U kunt altijd vrijblijvend zonder afspraak langskomen voor een MacBook reparatie bij een van onze vestigingen. Is dat niet in de buurt? Kies dan voor onze 24-uurs service.

MacBook ProVakkundige MacBook reparatie Zwolle

De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring als het gaat om MacBook reparaties. Smartrepair heeft een grote voorraad zodat zij vrijwel altijd meteen met een reparatie kunnen beginnen. Mocht u zeker weten of wij het benodigde onderdeel op voorraad hebben, dan kunt u altijd bellen. Voor een MacBook reparatie Zwolle bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

24-uurs service

Smartrepair begrijpt als geen ander dat uw niet lang uw MacBook kwijt wilt zijn. Wij repareren uw laptop na ontvangst binnen 24 uur. Op die manier heeft u snel uw MacBook weer terug. Wat houdt de 24-uurs service van Smartrepair in? Nadat wij uw MacBook hebben ontvangen onderzoeken wij uw MacBook. Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade). Nadat wij het defect hebben opgespoord overleggen wij de reparatiekosten. Na akkoord gaan wij over tot reparatie. U kunt kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Smartrepair werkt samen met PostNL, zij halen in heel Nederland uw MacBook persoonlijk op. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op een plek aanwezig te zijn. Wanneer wij uw MacBook hebben ontvangen onderzoeken wij het defect. Hierna bekijken wij of we het defect op kunnen lossen, de reparatiekosten worden vrijwel direct gecommuniceerd. Wanneer u akkoord gaat met de reparatiekosten beginnen wij met de reparatie. Vul het formulier in voor 16:30 uur en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald!

Opsturen

Kunt u niet op een plek blijven gedurende de dag? Kies er dan voor om uw MacBook zelf op te sturen. Het enige wat u moet doen is het opstuurformulier invullen en uw MacBook goed verpakken. Let er op dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het om een MacBook gaat. Wanneer u de zending aangetekend opstuurt, is uw pakket tot € 500,- verzekerd.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het A-nummer vinden!  

MacBook Pro

MacBook Pro

MacBook Pro A1278
MacBook Pro A1286
MacBook Pro A1398
MacBook Pro A1297
MacBook Pro A1425
MacBook Pro A1502
MacBook Air

MacBook Airx

MacBook Air A1369/A1466

 

Smartrepair

Smartrepair biedt een snelle en vakkundige MacBook reparatie aan. Onze monteurs staan klaar om u het gebruiksgemak van uw MacBook zo snel mogelijk terug te geven. Wij werken alleen met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke MacBook reparatie 12 maanden garantie. Heeft u vragen voor Smartrepair? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of via het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU