Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Over ons

Eigenlijk gaat het hier niet over ons, maar over ú. Bij Smartrepair begrijpen we namelijk heel goed dat u er niet op zit te wachten dat uw iPhone, smartphone, iPad, tablet, laptop of MacBook kapot gaat. U kunt niet verder, mist uw verbinding, komt niet in contact… En daarom willen wij u weer zo slim en snel mogelijk op weg helpen.

Waar vindt u Smartrepair?
Smartrepair vindt u voortaan als servicepunt bij SWOOP. Met uw kapotte smartphone, tablet of laptop kunt u dus nog steeds bij ons terecht. De naam wijzigt, de service die u van ons gewend bent blijft.

We ontvangen u graag bij een van onze Smartrepair servicepunten. En in de meeste gevallen hebben wij uw toestel daar alweer gemaakt in de tijd dat u even een kopje koffie drinkt. Natuurlijk krijg u garantie op de reparatie, natuurlijk werken we met hoogste kwaliteit onderdelen, natuurlijk kunt u rekenen op advies en uitleg. Is het lastig om langs te komen? Dan kunt u uw toestel ook altijd nog opsturen of op laten halen; maar net wat u het beste uitkomt.

We willen het niet moeilijker maken dan het is en daarom zijn we heel transparant over onze werkwijze. We zeggen wat er is, wat we gaan doen en wat dat kost. Op deze site krijgt u ook al een helder beeld van onze prijzen. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

We willen u blij maken. Gewoon door u vlot verder te helpen. Op een open, eerlijke én prettige manier. Smartrepair staat voor smart service with a smile. We zijn er voor u, begrijpen dat u snel een oplossing wilt en daar zorgen we dan ook gewoon voor. Met een smile.

Spread the happiness

Waar worden onze klanten blij van?

De Smartrepair Servicepunten!

Smartrepair groeit snel en daarom zijn we op zoek naar mensen waar onze klanten blij van worden. Kent of bent u zo iemand? Kijk dan eens naar onze vacatures.

 

Schermafbeelding 2015-01-26 om 10.41.40Erkend leerbedrijf

Smartrepair is telefonisch of via mail direct bereikbaar en het kantoor is zes dagen per week open, zelfs zonder afspraak. 80% van alle voorkomende reparaties zijn binnen 30 minuten gerepareerd. Opsturen of ophaalservice zijn ook mogelijk. Ook dan heeft u uw toestel of tablet weer snel in gebruik.

Alle transacties geschieden onder de Algemene voorwaarden van Smartrepair rve, gedeponeerd bij de KvK Brabant onder referentienummer 62625500. Een exemplaar zenden wij u indien gewenst kosteloos toe.

MENU