Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 16 augustus zijn wij tot 18.00 geopend.

Huawei Ascend P7 reparatie

p7Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw kapotte Huawei Ascend P7? Smartrepair biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk Huawei defect repareren. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om de kwaliteit te garanderen krijgt u op welke reparatie 12 maanden garantie.

Huawei Ascend P7 problemen

De meest voorkomende reparatie bij Smartrepair is een schermreparatie. Een val of een stoot kan de oorzaak hier van zijn. Bij een scherm reparatie wordt de gehele display vervangen van uw Huawei smartphone. Met gehele display wordt het glas en het LCD-scherm bedoeld. Mocht u niet zeker weten wat het probleem is kunt u alsnog langskomen, na onderzoek kunnen wij wellicht alsnog uw telefoon repareren. Onze monteurs onderzoeken gratis, met uitgang van vochtschade, naar het defect. Na onderzoek krijgt u van ons een onderzoeksrapport. Hier worden de reparatiekosten duidelijk, pas na akkoord van de reparatiekosten voeren wij de reparatie uit.

Huawei Ascend P7 tarievenoverzicht

De tarieven van Smartrepair zijn allen inclusief BTW en montagekosten, het gaat hier steeds om all-in prijzen. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Wilt u er zeker van zijn dat wij het onderdeel op voorraad hebben? Bel dan vrijblijvend naar een van onze Smartrepair Servicepunten, onze monteurs kunnen dan de voorraad nakijken.

Scherm / display unit reparatie
Het frontglas/scherm is kapot. Kies uw service
€ 129
Achterkant
De achterkant is kapot/gescheurd. Kies uw service
€ 49
Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet op. Kies uw service
€ 79
Camera voorkant
De camera aan de voorkant werkt niet goed of is defect. Kies uw service
€ 69
Camera achterkant
De camera aan de achterkant werkt niet goed of is defect. Kies uw service
€ 79
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Oorluidspreker
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Kies uw service
€ 49
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vochtschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Kies uw service
€ 0

Huawei Ascend P7 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Smartrepair begrijpt als geen ander dat het vervelend is om een telefoon af te geven voor een smartphone reparatie. Zo moeten wij vrijwel altijd mobiel bereikbaar zijn. Met de klaar-terwijl-u-wacht reparatieservice bent u nooit uw toestel lang kwijt. In de meeste gevallen duurt een reparatie 30 minuten, wanneer dit niet het geval is geven wij dit tijdig aan.

24-uurs service

Bent u niet in de gelegenheid om langs een van onze Smartrepair Servicepunten te komen? Dan biedt Smartrepair een ophaalservice aan. Dit houdt in dat uw toestel wordt gehaald op een door u gekozen plek. Na ontvangst onderzoeken, repareren en maken wij uw toestel klaar voor verzending, en dat allemaal binnen 24 uur! Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier invullen. Wilt u dat uw toestel snel wordt opgehaald? Vul dan het formulier in voor 16:00 uur. Liever zelf opsturen kan ook, vul dan het opstuurformulier in en stuur uw toestel op naar onze hoofdvestiging.

Ander defect?

Last van een telefoon defect maar u heeft geen idee waar het aan kan liggen. De monteurs van Smartrepair kijken hier graag naar. Na onderzoek krijgt u van ons een onderzoeksrapport met hierin de reparatiekosten. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Prijzen zijn bij Smartrepair vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Smartrepair

Smartrepair heeft jaren ervaring als het gaat om smartphone reparatie, tablet reparatie en laptop reparatie. Bij ons kunt u langskomen voor een snelle reparatieservice, bijna elke reparatie is binnen 30 minuten uitgevoerd. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, via info@smart-repair.nl of via het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU