Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 14 augustus zijn wij tot 18.00 geopend.

Huawei P8 reparatie

p8De Huawei P8 is een prachtige telefoon dankzij het design. Zo heeft het een metalen behuizing en een minimalistisch randje dankzij de achterkant door de strakke camera en flitser. Een defect aan deze telefoon kan voor veel ongemakken zorgen, denk aan een kapotte batterij, gebarsten scherm, defecte camera of een andere schade. Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een Huawei reparatie. Kies uit een van onze smart services, zo kunnen wij uw smartphone binnen 30 minuten repareren of u kunt gebruikmaken van de 24 uurs service. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om de kwaliteit te garanderen krijgt u op welke reparatie 12 maanden garantie.

Huawei P8 problemen

Een scherm reparatie is een veelvoorkomende reparatie bij Smartrepair. De grootste oorzaak hiervan is een val. Maar een val kan ook leiden tot andere schade, denk aan een defecte trilmotor, camera, oorluidspreker en ga zo maar door. Deze schade is niet gelijk op te merken na een val. Kom dus naar Smartrepair voor een gratis onderzoek wanneer u last krijgt van verschillende ongemakken. Kosteloos onderzoeken de monteurs uw smartphone, na onderzoek kunnen zij uw telefoon repareren. Voor reparatie krijgt u altijd een overzicht van de reparatiekosten. Zo zijn prijzen bij Smartrepair altijd helder en duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op!

Huawei P8 tarievenoverzicht

De tarieven van Smartrepair zijn allen inclusief BTW en montagekosten, namelijk all-in prijzen. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Wilt u er zeker van zijn dat wij het onderdeel op voorraad hebben? Bel dan vrijblijvend naar een van onze Smartrepair Servicepunten, onze monteurs controleren graag de voorraad voor u!

Scherm reparatie
Het frontglas/scherm is kapot. Kies uw service
€ 199
Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet op. Kies uw service
€ 89
Camera voorkant
De camera aan de voorkant werkt niet goed of is defect. Kies uw service
€ 69
Camera achterkant
De camera aan de achterkant werkt niet goed of is defect. Kies uw service
€ 79
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Oorluidspreker
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Kies uw service
€ 49
Speaker
De luidspreker is kapot. Kies uw service
€ 49
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Waterschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Kies uw service
€ 0

Huawei P8 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een smartphone voor een lange tijd kwijt te zijn. Smartrepair biedt hier een oplossing, namelijk de klaar-terwijl-u-wacht service! Uw smartphone is bij Smartrepair in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Mocht het anders zijn en de smartphone reparatie langer duren dan krijgt u hier tijdig bericht van. Bij Smartrepair weet u wat u te wachten staat!

24-uurs service

Bent u niet in de gelegenheid om langs een van onze Smartrepair Servicepunten te komen? Dan biedt Smartrepair een ophaalservice aan. Dit houdt in dat uw toestel wordt gehaald op een door u gekozen plek. Na ontvangst onderzoeken, repareren en maken wij uw toestel klaar voor verzending, en dat allemaal binnen 24 uur! Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier invullen. Wilt u dat uw toestel snel wordt opgehaald? Vul dan het formulier in voor 16:00 uur. Liever zelf opsturen kan ook, vul dan het opstuurformulier in en stuur uw toestel op naar onze hoofdvestiging.

Smartrepair

Smartrepair heeft jaren ervaring als het gaat om smartphone reparatie, tablet reparatie en laptop reparatie. Bij ons kunt u langskomen voor een snelle reparatieservice en 12 maanden garantie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, via info@smart-repair.nl of via het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU