Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iMac reparatie

De eerste iMac werd in 1998 gepresenteerd als een alles-in-een computer. Deze computer is sinds de introductie veel veranderd qua vormgeving en steeds populairder geworden. Jammer genoeg zit een ongeluk in een klein hoekje en kan deze populaire computer schade oplopen. Gelukkig is er Smartrepair, de reparatiespecialist die graag de schade van uw iMac repareert.

imac-reparatieSnelle reparatieservice

Smartrepair biedt een snelle reparatieservice, zo wilt u natuurlijk uw iMac niet te lang missen. In de meeste gevallen is uw iMac binnen 24 uur gerepareerd. Wij raden altijd aan om van tevoren te bellen, onze monteurs kunnen dan de voorraad controleren. Wanneer wij het onderdeel niet op voorraad hebben bestellen wij het benodigde onderdeel meteen. Vrijwel altijd kunnen wij de volgende dag alsnog de reparatie uitvoeren. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, daarom krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie*.

Tarieven

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de kosten van uw iMac reparatie. Wanneer u niet weet wat er defect is kunt u altijd langskomen, Smartrepair onderzoekt graag uw iMac.

iMac reparatie zonder afspraak

Voor een iMac reparatie hoeft u bij Smartrepair geen afspraak te maken. Breng uw iMac langs wanneer het u uitkomt. Voordat onze monteurs een iMac reparatie uitvoeren, voeren wij eerst onderzoek uit wanneer u niet precies weet wat het defect is.

Ophaalservice

Kunt u uw iMac niet komen brengen? Kies dan voor onze ophaalservice. PostNL komt dan graag voor ons uw iMac ophalen. U bepaalt de plek, of het nu op uw werk, thuis of andere locatie is. Vul het ophaalformulier voor 16:30 uur in en uw iMac wordt de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst beginnen wij met onderzoek, de reparatie en retour zenden. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerd iMac thuis.

Ander defect?

Problemen met uw iMac maar u heeft geen idee wat het kan zijn? Neem dan contact met ons op en kom langs met uw iMac. Onze monteurs staan voor u klaar om uw iMac te onderzoeken. Voor een iMac reparatie raden wij altijd aan om van tevoren op te bellen, dan kunnen wij voor u de voorraad controleren.

Smartrepair

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een iMac reparatie. Wij bieden een snelle reparatieservice, 12 maanden garantie*, ‘Smart service with a smile’ en nog veel meer. Voor een iPhone reparatieiPad reparatie of MacBook reparatie is Smartrepair ook de geschikte reparatiespecialist. Kom langs bij een van onze vestigingen, een afspraak maken is niet nodig, of kies voor onze ophaalservice. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, te mailen: info@smart-repair.nl of gebruik te maken van ons contactformulier. Onze monteurs staan zes dagen per week voor u klaar.

*Met uitgang van moederbord reparaties

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

 

 

MENU