Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie

Smartrepair is dé specialist voor uw tablet reparatie, door jarenlange ervaring voeren wij elke iPad reparatie snel en goed uit. Bij Smartrepair kunt u als het gaat om iPad reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Langskomen of ophaalservice

Afspraak maken is niet nodig

Wilt u langs een van onze vestigingen komen? Dan hoeft u geen afspraak te maken. Tijdens de reparatie kunt u wachten in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en goede koffie, thee of wat fris. Bij Smartrepair is in de meeste gevallen uw iPad gerepareerd binnen 30 minuten. Onze monteurs hebben jaren ervaring en repareren alleen met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie.

Kies uw iPad om verder te gaan

iPad air tarieven
iPad Air 2 
iPad air tarieven
iPad Air 
  
iPad 4 tarieven
iPad 4 
iPad 3 tarieven
iPad 3
iPad 2 tarieven
iPad 2 
iPad mini 2 tarieven
iPad Mini 3
   
iPad mini 2 tarieven
iPad Mini 2
   
iPad mini tarieven
iPad Mini
   

Weet u niet precies welke iPad u heeft? Achter op elke iPad kunt u het A-nummer vinden!

iPad reparatie in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg, of Utrecht

Is uw iPad scherm kapot? Werkt de microfoon van uw iPad niet meer? Of ondervindt u een ander defect? Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat alle soorten iPad reparatie snel uit te voeren. Het is dan ook mogelijk om voor uw iPad reparatie bij het kantoor van Smartrepair langs te komen in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg, Utrecht. De iPad is dan binnen 45 minuten gerepareerd, klaar terwijl u wacht.

Met de hoogste kwaliteit onderdelen en ervaren technici wordt een iPad reparatie altijd met de hoogste concentratie en veiligheidsmaatregelen uitgevoerd. Na elke reparatie staan alle gegevens nog op de iPad en is er geen sprake van gegevensverlies. Smartrepair voert elk type iPad reparatie zonder problemen uit. Ook voor softwareproblemen aan de iPad kunt u terecht bij Smartrepair.

De iPad reparaties worden uitgevoerd met scherpe tarieven en de hoogste kwaliteit onderdelen Als u niet precies weet welke iPad reparatie uw probleem oplost, onderzoekt Smartrepair kosteloos de iPad op eventuele defecten. Als er een reparatie nodig is, communiceren wij dit met u voordat we overgaan tot reparatie.

Smartrepair

Smartrepair staat voor service, voor alle hardware- en software problemen kun je bij Smartrepair terecht. Alle mogelijke reparaties worden door Smartrepair uitgevoerd, ook voor vochtschade aan uw iPad kunt u terecht bij Smartrepair. Medewerkers van Smartrepair staan zes dagen per week klaar voor alle problemen aan uw iDevice. Door de hoge kwaliteit onderdelen die Smartrepair gebruikt, wordt er standaard twaalf maanden garantie gegeven. Wist u trouwens ook al dat Smartrepair er is voor uw iPhone reparatie Den Bosch, iPhone reparatie Nijmegen of andere stad in Nederland? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact op nemen, via info@smart-repair.nl of via het contactformulier. Smartrepair is zes dagen per week geopend.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

MENU