Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad 2017 reparatie

De iPad 2017 is een echte alleskunner, waar u veel plezier van heeft. Hoe vervelend is het dan als een barst in het beeldscherm ervoor zorgt dat u niet meer met uw iPad kunt werken? Of dat de speakers kapot zijn, waardoor u geen geluid meer kunt afspelen. Geen paniek! Smartrepair lost het graag voor u op. Kom langs bij één van onze Servicepunten of maak gebruik van de 24-uursservice.

Tarieven

Scherm reparatie
Het scherm is kapot. Volledige unit moet vervangen worden. Kies uw service
Op aanvraag
Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet op. Kies uw service
€ 119
Home button
De homeknop is kapot. Kies uw service
€ 99
Aan/uit knop
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Kies uw service
€ 119
Camera achterkant
De camera aan de achterkant is kapot. Kies uw service
Op aanvraag
Camera voorkant
De camera aan de voorkant is kapot. Kies uw service
Op aanvraag
Speaker
Er komt geen geluid uit de iPad. Kies uw service
Op aanvraag
Volumeknop
Ik kan het geluid niet harder of zachter zetten. Kies uw service
€ 119
Software herstel
Mijn tablet start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
Op aanvraag
Moederbord
Ik heb schade aan het moederbord/iPad gaat niet meer aan. Kies uw service
Op aanvraag
Waterschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 49
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Kies uw service
€ 0

Voor vakkundige iPad 2017 reparatie

Welke probleem u ook met uw iPad 2017 heeft, Smartrepair zorgt ervoor dat uw iPad weer als nieuw werkt. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen onze monteurs alle defecten vakkundig oplossen. Maak gebruik van onze klaar-terwijl-u-wacht service of kies voor onze 24-uursservice.

Kom langs bij één van onze Servicepunten

Wanneer uw iPad 2017 niet goed werkt, bent u van harte welkom bij één van onze Servicepunten. Uw iPad wordt dan gemaakt terwijl u wacht. In de meeste gevallen is dat binnen 45 minuten, mits het onderdeel op voorraad is. Een afspraak maken is niet nodig (wel handig). Loop dus gerust eens bij ons binnen!

U kunt niet langskomen? Geen probleem

Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een Smartrepair Servicepunt kunt u van onze service gebruikmaken. U kunt dan voor onze ophaalservice kiezen. Via het ophaalformulier maakt u dan een ophaalafspraak. Doet u dit voor 16:30, dan komt PostNL de volgende dag al langs.

Wilt u uw iPad liever opsturen? Dat kan ook! Gebruik hiervoor het opstuurformulier. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw iPad dan nagekeken, gerepareerd en weer klaargemaakt voor verzending.

Reparatiekosten iPad 2017

Hier vindt u de prijzen voor de meest voorkomende iPad 2017 reparatie. Deze tarieven zijn altijd inclusief btw- en montagekosten.

Een ander probleem met uw iPad Pro?

Is er iets mis met uw iPad? Maar weet u niet waar het door komt? Smartrepair onderzoekt dan graag uw iPad. Vervolgens worden het defect, hoe dit opgelost kan worden en de kosten hiervoor met u gecommuniceerd. Pas nadat u akkoord heeft gegeven voor reparatie, gaan wij hiermee aan de slag. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Dankzij onze ervaring en kennis weet u zeker dat uw iPad bij Smartrepair in goede handen is, maar ook met een ander apparaat kunt u bij ons terecht. Loop dus gerust een binnen met uw defecte laptop, iMac, smartphone of tablet.

Heeft u nog vragen over een iPad 2017 reparatie? Neem dan gerust contact op via info@smart-repair.nl of via het contactformulier.  Wij helpen u dan graag verder.

MENU