Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad Pro 9.7 reparatie

De iPad Pro is een echte alleskunner, waar u veel plezier van heeft. Hoe vervelend is het dan als een barst in het beeldscherm ervoor zorgt dat u niet meer met uw iPad kunt werken? Of dat de speakers kapot zijn, waardoor u geen geluid meer kunt afspelen. Geen paniek! Smartrepair lost het graag voor u op. Kom langs bij één van onze Servicepunten of maak gebruik van de 24-uursservice.

Tarieven

Scherm reparatie
Het scherm is kapot. Volledige unit moet vervangen worden. Kies uw service
€ 279
Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet op. Kies uw service
€ 119
Home button
De homeknop is kapot.
Kies uw service
€ 119
Aan/uit knop
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Kies uw service
€ 99
Camera achterkant
De camera aan de achterkant is kapot.
Kies uw service
€ 99
Camera voorkant
De camera aan de voorkant is kapot.
Kies uw service
€ 99
Speaker
Er komt geen geluid uit de iPad.
Kies uw service
€ 99
Volumeknop
Ik kan het geluid niet harder of zachter zetten. Kies uw service
€ 99
Software herstel
Mijn tablet start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik heb schade aan het moederbord/iPad gaat niet meer aan. Meer informatie
Waterschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 49
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u.
Kies uw service
€ 0

Voor vakkundige iPad Pro 9.7 reparatie

Welke probleem u ook met uw iPad Pro heeft, Smartrepair zorgt ervoor dat uw iPad weer als nieuw werkt. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen onze monteurs alle defecten vakkundig oplossen. Maak gebruik van onze klaar-terwijl-u-wacht service of kies voor onze 24-uursservice.

Kom langs bij één van onze Servicepunten

Wanneer uw iPad Pro 9.7 niet goed werkt, bent u van harte welkom bij één van onze Servicepunten. Uw iPad wordt dan gemaakt terwijl u wacht. In de meeste gevallen is dat binnen 45 minuten, mits het onderdeel op voorraad is. Een afspraak maken is niet nodig (wel handig). Loop dus gerust eens bij ons binnen!

U kunt niet langskomen? Geen probleem

Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een Smartrepair Servicepunt kunt u van onze service gebruikmaken. U kunt dan voor onze opstuurservice kiezen. Gebruik hiervoor het opstuurformulier. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw iPad dan nagekeken, gerepareerd en weer klaargemaakt voor verzending.

Reparatiekosten iPad Pro 9.7

Onderstaand vindt u de prijzen voor de meest voorkomende iPad Pro 9.7 reparatie. Deze tarieven zijn altijd inclusief btw- en montagekosten.

Een ander probleem met uw iPad Pro?

Is er iets mis met uw iPad? Maar weet u niet waar het door komt? Smartrepair onderzoekt dan graag uw iPad. Vervolgens worden het defect, hoe dit opgelost kan worden en de kosten hiervoor met u gecommuniceerd. Pas nadat u akkoord heeft gegeven voor reparatie, gaan wij hiermee aan de slag. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Dankzij onze ervaring en kennis weet u zeker dat uw iPad bij Smartrepair in goede handen is, maar ook met een ander apparaat kunt u bij ons terecht. Loop dus gerust een binnen met uw defecte laptop, iMac, smartphone of tablet.

Heeft u nog vragen over een iPad Pro 9.7 reparatie? Neem dan gerust contact op via info@smart-repair.nl of via het contactformulier.  Wij helpen u dan graag verder.

MENU