Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 november zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad Pro 9.7 reparatie

De iPad Pro is een echte alleskunner, waar u veel plezier van heeft. Hoe vervelend is het dan als een barst in het beeldscherm ervoor zorgt dat u niet meer met uw iPad kunt werken? Of dat de speakers kapot zijn, waardoor u geen geluid meer kunt afspelen. Geen paniek! Smartrepair lost het graag voor u op. Kom langs bij één van onze Servicepunten of maak gebruik van de 24-uursservice.

Voor vakkundige iPad Pro 9.7 reparatie

Welke probleem u ook met uw iPad Pro heeft, Smartrepair zorgt ervoor dat uw iPad weer als nieuw werkt. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen onze monteurs alle defecten vakkundig oplossen. Maak gebruik van onze klaar-terwijl-u-wacht service of kies voor onze 24-uursservice.

Kom langs bij één van onze Servicepunten

Wanneer uw iPad Pro 9.7 niet goed werkt, bent u van harte welkom bij één van onze Servicepunten. Uw iPad wordt dan gemaakt terwijl u wacht. In de meeste gevallen is dat binnen 45 minuten, mits het onderdeel op voorraad is. Een afspraak maken is niet nodig (wel handig). Loop dus gerust eens bij ons binnen!

U kunt niet langskomen? Geen probleem

Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een Smartrepair Servicepunt kunt u van onze service gebruikmaken. U kunt dan voor onze ophaalservice kiezen. Via het ophaalformulier maakt u dan een ophaalafspraak. Doet u dit voor 16:30, dan komt PostNL de volgende dag al langs.

Wilt u uw iPad liever opsturen? Dat kan ook! Gebruik hiervoor het opstuurformulier. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw iPad dan nagekeken, gerepareerd en weer klaargemaakt voor verzending.

Reparatiekosten iPad Pro 9.7

Onderstaand vindt u de prijzen voor de meest voorkomende iPad Pro 9.7 reparatie. Deze tarieven zijn altijd inclusief btw- en montagekosten.

Een ander probleem met uw iPad Pro?

Is er iets mis met uw iPad? Maar weet u niet waar het door komt? Smartrepair onderzoekt dan graag uw iPad. Vervolgens worden het defect, hoe dit opgelost kan worden en de kosten hiervoor met u gecommuniceerd. Pas nadat u akkoord heeft gegeven voor reparatie, gaan wij hiermee aan de slag. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Dankzij onze ervaring en kennis weet u zeker dat uw iPad bij Smartrepair in goede handen is, maar ook met een ander apparaat kunt u bij ons terecht. Loop dus gerust een binnen met uw defecte laptop, iMac, smartphone of tablet.

Heeft u nog vragen over een iPad Pro 9.7 reparatie? Neem dan gerust contact op via info@smart-repair.nl of via het contactformulier.  Wij helpen u dan graag verder.

MENU