Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 reparatie

Een iPhone 5 reparatie wordt door Smartrepair snel en goed uitgevoerd. Met gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen is uw iPhone 5 snel weer terug op de rit. Bij elke iPhone 5 reparatie krijgt u standaard twaalf maanden garantie op het iPhone onderdeel.

iPhone 5 reparatie tarieven

De tarieven zijn inclusief montagekosten, 12 maanden garantie en altijd met hoogste kwaliteit onderdelen. Het gaat om all-in tarieven.

Klasse A kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
Originele kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
Scherm reparatie inclusief nieuwe behuizing (achter-, zij-, onder- en bovenkant). Meer informatie
De accu is snel leeg of laadt niet op. Meer informatie
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Het glas van de behuizing aan de bovenkant is gebarsten. Meer informatie
Het glas van de behuizing aan de onderkant is gebarsten. Meer informatie
Ik kan het geluid niet harder of zachter zetten. Meer informatie
iPhone laadt niet op of maakt geen verbinding met iTunes. Meer informatie
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Meer informatie
De camera aan de achterkant is kapot. Meer informatie
De camera aan de voorkant werkt niet goed. Meer informatie
De home button werkt niet/niet meer goed. Meer informatie
Geen geluid uit de audio output. Meer informatie
De tegenpartij hoort mij niet. Meer informatie
De iPhone kan niet op stil/knopje is kapot. Meer informatie
De iPhone trilt slecht of niet. Meer informatie
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Meer informatie
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Meer informatie
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Kies uw service
€ 0

30 minuten service

Bij Smartrepair heeft u de keuze tussen de 30-minuten-service of de 24-uurservice. Voor de 30-minuten-service kunt u zonder afspraak langs komen in Den Bosch of in Nijmegen. Onder het genot van een bakje koffie of thee is uw iPhone 5 reparatie klaar terwijl u wacht. Voor alle iPhone 5 problemen bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Als de reparatie in uw ogen zo snel mogelijk plaats moet vinden is deze snelle reparatie service voor u de oplossing. Als u langskomt in Den Bosch of in Nijmegen bekijken we met u het probleem aan de iPhone 5. We hebben de benodigde onderdelen op voorraad waardoor we meteen aan de iPhone 5 reparatie kunnen beginnen.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

24 uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone 5 op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Werkwijze

Als u niet precies weet wat er kapot is aan uw iPhone 5, onderzoekt Smartrepair kosteloos wat het defect is. Enkel in geval van vochtschade vragen wij een bijdrage voor de onderzoekskosten.

Bij Smartrepair kunt u altijd langs komen voor een iPhone reparatie. U kunt in onze wachtruimte verblijven tijdens de reparatie. De iPhone reparatie is dus klaar terwijl u wacht. Bij Smartrepair hoeft u zelfs geen afspraak te maken voor een iPhone reparatie, maar als u meer zekerheid wilt in verband met mogelijke drukte, maak dan direct telefonisch een afspraak.

Refurbished iPhone 5 kopen?

Wij repareren graag uw iPhone 5, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone 5.

Smartrepair

Smartrepair is hét adres voor iPhone- en iPad reparatie. Met jarenlange ervaring en deskundige monteurs weten wij een iPhone in de vrijwel alle gevallen weer te herstellen. Smartrepair beseft dat men hun iPhone en iPad zo kort mogelijk wil missen. Om die reden is snelheid van de reparatie één van onze belangrijkste kwaliteiten. Daarnaast proberen we continue een zo hoog mogelijke service te verlenen, gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen draagt hieraan bij.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met 073 737 0144 voor Smartrepair Den Bosch en voor Smartrepair Nijmegen via 024 303 0861, via info@smart-repair.nl of via het contactformulier.  Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Meer informatie: iPhone reparatie, iphone 4s reparatie, iPhone 4 reparatie, iPhone home button werkt niet, iPhone geen geluid, iPhone trilfunctie werkt niet, iPhone kapot, iPhone connector kapot, iPhone laad niet op, iPhone sensor werkt niet, iPhone scherm kapot, iPhone knop kapot,

MENU