Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus reparatieSmartrepair snapt dat een kapotte iPhone 6 Plus snel gerepareerd moet kunnen worden. Wij zijn gespecialiseerd in snelle, kwalitatieve iPhone 6 Plus reparaties waardoor u uw iPhone 6 Plus weer snel gemaakt heeft. Uw iPhone 6 Plus wordt door ons vakkundig gerepareerd terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee. Wij gebruiken alleen maar hoogste kwaliteit onderdelen voor uw iPhone 6 Plus reparatie en krijgt u altijd 12 maanden garantie.

iPhone 6 Plus tarievenoverzicht

De tarieven van Smartrepair zijn allen inclusief BTW en montagekosten, het gaat hier steeds om all-in prijzen!

Klasse A kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
Originele kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
De accu is snel leeg of laadt niet op. Meer informatie
Beeld gaat niet weg als ik de iPhone bij mijn oor houdt. Meer informatie
De camera aan de voorkant is kapot/werkt niet. Meer informatie
De camera aan de achterkant is kapot/werkt niet. Meer informatie
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Meer informatie
iPhone laadt niet op of maakt geen verbinding met iTunes Meer informatie
De tegenpartij hoort mij niet (incl. laad connector en hoofdtelefoon aansluiting). Meer informatie
Geen geluid uit de audio output (incl. microfoon en laad connector). Meer informatie
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Meer informatie
Homebutton
De homebutton is kapot of reageert slecht. Kies uw service
€ 69
Trilfunctie
De iPhone trilt slecht of niet. Kies uw service
Op aanvraag
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
De waterschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Meer informatie
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 6 Plus problemen

Een van de meest bij Smartrepair aangemelde iPhone reparatie van een iPhone 6 Plus is de schermreparatie. De iPhone 6 Plus staat ook bekend om de grootte, wellicht is dit ook de oorzaak. Gelukkig zijn onze monteurs bekend met een scherm reparatie van een iPhone. Als tweede wordt er regelmatig een iPhone 6 Plus batterij vervangen. De telefoon vraagt om heel veel energie. Door gebruik kan na verloop van tijd de kwaliteit van de batterij verslechteren, denk aan het snel moeten opladen, het warm worden of het slecht opladen. Het vervangen van de batterij kan dit probleem verhelpen. Alleen deze twee problemen zijn niet de enigste iPhone 6 Plus problemen waar u last van kan hebben.

Daarnaast bevindt zich in een iPhone 6 Plus verschillende onderdelen wat vervangen moet worden. Veel problemen ontstaan vaak door een val. Het kan dan zijn dat er aan de buitenkant niks te zien is. Maar na verloop van tijd kunt u last hebben van ongemakken. Denk bijvoorbeeld aan een defecte oorluidspreker, dit is erg vervelend omdat u dan uw gesprekspartner niet goed kan horen. Of een camera, u wilt natuurlijk wel altijd scherpe foto’s kunnen maken. Het kan ook zijn dat er een defect optreedt terwijl u niet precies weet wat het is. Gelukkig is bij Smartrepair onderzoek kosteloos, de monteurs van Smartrepair gaan graag op onderzoek uit en lossen het defect graag op.

iPhone 6 Plus reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt met of zonder afspraak langskomen bij de servicepunten van Smartrepair om uw iPhone 6 Plus te laten maken. Wel adviseren wij om van te voren eerst even te bellen voor een iPhone 6 Plus reparatie vanwege onze voorraad. Daarna bepalen onze monteurs samen met u het probleem aan de iPhone en gaan vervolgens pas aan de slag. Uw iPhone 6 Plus reparatie zal maximaal 30 minuten  duren en ondertussen kunt u lekker genieten in onze wachtruimte van een kopje koffie of thee.

Langskomen bij Smartrepair in Den Bosch of Nijmegen heeft een aantal voordelen:

U heeft altijd standaard 12 maanden garantie op uw reparatie.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone 6 Plus op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Ander defect?

Last van een defect maar heeft u geen idee waar het precies aan kan liggen? De monteurs van Smartrepair onderzoeken kosteloos uw smartphone, met uitgang van waterschade. Heeft uw iPhone last van waterschade? Geen probleem! Voor € 29,- voeren wij een chemische reiniging uit. Na onderzoek kan er gecontroleerd worden wat er eventueel defect is.

Refurbished iPhone 6 Plus?

Wij repareren graag uw iPhone 6 Plus, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone 6 Plus.

Smartrepair

Smartrepair heeft jarenlange ervaring op het gebied van iPhone reparatie. Hoge kwaliteit en het bieden van snelle service zijn belangrijke aspecten van onze reparatiedienst. U kunt voor een iPhone 6 Plus reparatie altijd zonder afspraak langs komen in Den Bosch of Nijmegen. Wij adviseren om van te voren even te bellen voor uw iPhone 6 Plus in verband met onze voorraad. Tijdens de iPhone 6 Plus reparatie kunt u in onze wachtruimte genieten van een kopje thee of koffie.

Smartrepair heeft ervaren reparateurs  waardoor wij hoge kwaliteit reparaties uitvoeren. Wij gebruiken alleen hoogste kwaliteit iPhone 6 Plus onderdelen waardoor u ook altijd 12 maanden garantie heeft op uw reparatie.

Voor meer informatie over de voorraad of andere zaken kunt u telefonisch contact op nemen met Smartrepair, via de mail of via het contactformulier. Smartrepair is zes dagen per week geopend.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU