Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6 reparatie

Smartrepair repareert graag uw iPhone 6. Smartrepair is onder andere gespecialiseerd in iPhones, zo repareren onze monteurs dagelijks iPhones, zij zijn er ook voor uw iPhone 6 reparatie. Voor de iPhone 6 zijn verschillende reparaties mogelijk, vrijwel elke reparatie kunt u bij Smartrepair laten uitvoeren. Smartrepair biedt u 12 maanden garantie op de reparatie van uw Apple-device en zorgt ervoor dat de reparatie op een vakkundige manier wordt uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Kom langs, stuur uw toestel op of maak gebruik van de ophaalservice!

Overzicht iPhone 6 reparaties

De monteurs van Smartrepair  kunnen verschillende iPhone 6 reparaties uitvoeren. Bij Smartrepair zijn tarieven vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Alle tarieven zijn all-in prijzen, dit houdt in dat alle prijzen inclusief BTW en montagekosten zijn. Mocht je niet weten wat er precies kapot is? Kom dan langs, wij onderzoeken kosteloos na het defect.

Klasse A kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
Originele kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
De accu is snel leeg of laadt niet op. Meer informatie
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Meer informatie
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Meer informatie
Ik kan het geluid niet harder of zachter zetten. Meer informatie
iPhone laadt niet op of maakt geen verbinding met iTunes Meer informatie
De tegenpartij hoort mij niet (incl. laad connector en hoofdtelefoonaansluiting). Meer informatie
Geen geluid uit de audio output. (incl. microfoon en laad connector) Meer informatie
De homebutton is kapot of reageert slecht. Meer informatie
De iPhone kan niet op stil/knopje is kapot. Meer informatie
De camera aan de achterkant is kapot. Meer informatie
De camera aan de voorkant is kapot. Meer informatie
Beeld gaat niet weg als ik de iPhone bij mijn oor houdt.  Meer informatie
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
De waterschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Meer informatie
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

iPhone 6 problemen

iPhone 6 reparatieEen iPhone 6 scherm reparatie komt het vaakst voor bij Smartrepair. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje en laat u zo uw iPhone 6 uit uw handen vallen. Een ander veelvoorkomend probleem van de iPhone 6 is de camera aan de achterkant, velen noemen het ook wel ‘de puist’ omdat de camera aan de achterkant uitsteekt. Hierdoor is de camera fragile en kan een iPhone 6 camera reparatie na schade noodzakelijk zijn. Als laatst is de behuizing van de iPhone 6 erg herkenbaar. In vergelijking met de iPhone 5s ligt de iPhone 6 beter in de hand dankzij de rondere hoeken en het materiaal. Een schade aan de aluminium iPhone 6 behuizing is dan ook erg vervelend. U kunt er voor kiezen om de behuizing te vervangen. Onze ervaren monteurs staan 6 dagen per week klaar om uw iPhone reparatie uit te voeren.

Ook voor uw iPhone 6+ of iPhone 6s+ reparatie

Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen. Zo bent u voor een iPhone 6 Plus reparatie of iPhone 6s Plus reparatie bij Smartrepair aan het juiste adres. Smartrepair heeft ervaren reparateurs  waardoor er hoge kwaliteit reparaties uitgevoerd worden. Er worden uitsluitend hoogste kwaliteit iPhone onderdelen gebruikt zodat uw toestel na reparatie zo goed als nieuw is.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 6 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Vrijwel alle iPhone 6 reparaties kunnen bij Smartrepair binnen 30 minuten uitgevoerd worden, wanneer het langer gaat duren geven wij dat voor de reparatie aan. U hoeft dus niet lang te wachten op de reparatie van uw iPhone 6. Wij adviseren u om van te voren even contact op te nemen met ons voor uw iPhone 6 reparatie vanwege onze voorraad. Terwijl onze ervaren monteurs uw iPhone 6 repareren, kunt u in onze wachtruimte genieten van een kopje koffie of thee. Onze ervaren monteurs repareren uw iPhone 6 met originele iPhone 6 onderdelen waardoor uw smartphone weer aan zal voelen als nieuw. Denk bijvoorbeeld aan een iPhone 6 scherm reparatie, een van de meest voorkomende reparaties bij Smartrepair. Wij van Smartrepair begrijpen dat u uw iPhone 6 niet lang kunt missen. Onze 30 minuten service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op de reparatie waardoor u uw toestel weer snel terug krijgt. Onze snelheid gaat niet ten kosten van de kwaliteit van de reparatie. Kwaliteit staat bij Smartrepair namelijk altijd boven snelheid. iPhone laten maken door Smartrepair? Geen probleem en kom langs!

Langskomen bij Smartrepair bij een van onze servicepunten heeft een aantal voordelen:

U heeft altijd standaard 12 maanden garantie op uw reparatie.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone 6 op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Smartrepair

Smartrepair heeft jarenlange ervaring op het gebied van iPhone reparatie. Hoge kwaliteit en het bieden van snelle service zijn belangrijke aspecten van onze reparatiedienst. U kunt voor een iPhone 6 reparatie altijd zonder afspraak langs komen in een van onze Smartrepair Servicepunten. Voor het vervangen van bijvoorbeeld een iPhone 6 batterij, iPhone 6 camera of iPhone 6 lichtsensor en nog veel meer.  Wij adviseren om van te voren even te bellen voor uw iPhone 6 in verband met onze voorraad. Tijdens de iPhone 6 reparatie kunt u in onze wachtruimte genieten van een kopje thee of koffie. Voor meer informatie over de voorraad of andere zaken kunt u telefonisch contact op nemen, via de mail of via het contactformulier. Smartrepair is 6 dagen per week geopend.

Refurbished iPhone 6?

Wij repareren graag uw iPhone 6, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone 6.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU