Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s reparatie

Wist u dat 37% van alle iPhones in de eerste drie maanden na aankoop beschadigd raakt? Gelukkig is Smartrepair reparatiespecialist en repareren onze monteurs al jaren iPhones. Hierdoor kunnen zij vrijwel elke iPhone reparatie uitvoeren.

iPhone 6s tarievenoverzicht

De prijzen zijn all-in tarieven, dus inclusief de BTW en montagekosten. Daarnaast gebruiken wij alleen maar met hoogste kwaliteit onderdelen en heeft u 12 maanden garantie.

Klasse A kwaliteit
Het frontglas/scherm en/of LCD is kapot. Meer informatie
Originele kwaliteit
Het frontglas/scherm en/of LCD is kapot. Meer informatie
De accu is snel leeg of laadt niet op. Meer informatie
De homebutton is kapot of reageert slecht. Meer informatie
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Beeld gaat niet weg als ik de iPhone bij mijn oor houdt. Meer informatie
De tegenpartij hoort mij niet. Meer informatie
Geen geluid uit de audio output. Meer informatie
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Meer informatie
De iPhone trilt slecht of niet. Meer informatie
De camera aan de achterkant is kapot/werkt niet. Meer informatie
De camera aan de voorkant is kapot/werkt niet. Meer informatie
iPhone laadt niet op of maakt geen verbinding met iTunes. Meer informatie
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Meer informatie
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
De waterschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Meer informatie
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

iPhone 6s problemen

iPhone 6s reparatieU kent het misschien vast wel, bent u uw tafel aan het opruimen schuift u door alle haast uw iPhone 6s van tafel. U kijkt snel en ziet dat het scherm naar beneden ligt. Snel doet u nog een schietgebedje in de hoop dat niks mis is. Dan pakt u de iPhone 6s op, u was er al bang voor, het scherm is verbrijzeld. Een val kan een van de vele oorzaken zijn waarom men een iPhone 6s scherm reparatie nodig heeft. Een val of stoot kan daarnaast voor meer schade zorgen, denk aan een flinke beschadiging van de achterkant. Een iPhone 6s achterkant vervangen is ook mogelijk. Daarnaast kan er ook schade zijn veroorzaakt in het toestel wat u niet kunt zien maar wel last van kunt hebben. Denk aan een kapotte microfoon, oorluidspreker, camera of een ander onderdeel. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone problemen op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan waterschade, een erg vervelend maar ook veelvoorkomende schade. Of een iPhone 6s batterij dat snel leeg is, Smartrepair biedt een oplossing!

iPhone 6s reparatie

Smartrepair biedt twee snelle reparatieservices aan, namelijk de klaar-terwijl-u-wacht service en onze ophaalservice. Dankzij de snelle reparatieservice hoeft u nooit lang te wachten op de reparatie van uw iPhone 6s. Wij adviseren u om van tevoren even contact op te nemen met ons voor uw iPhone 6s reparatie vanwege onze voorraad. Elke reparatie wordt uitgevoerd met de hoogste kwaliteit onderdelen, zo is uw iPhone 6s weer als nieuw na de reparatie. Daarnaast krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie op elke reparatie.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Met de klaar-terwijl-u-wacht service is uw iPhone 6s in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Kom langs met of zonder afspraak en neem plaats in onze wachtruimte. Terwijl onze monteurs bezig zijn met de reparatie kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi, koffie en thee.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone 6s op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Ander defect?

Werkt uw iPhone niet meer zoals u gewend bent maar u heeft geen idee wat er defect is, kom dan langs! Wij onderzoeken kosteloos naar het defect, met uitzondering van vochtschade.

Refurbished iPhone 6s kopen?

Wij repareren graag uw iPhone 6s, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone 6s.

Smartrepair

Smartrepair biedt een snelle reparatieservice, 12 maanden garantie en ‘Service with a smile’. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor uw iPhone 6s reparatie klaar. De prijzen zijn vrijwel altijd meteen duidelijk, mocht dit niet duidelijk zijn neem dan meteen contact met ons op. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw iPhone 6S reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

 

MENU