Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 april zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 8 Plus reparatie

De iPhone 8 Plus van Apple is een iPhone van glas. De 12 megapixel camera zorgt voor prachtige foto’s. En het Retina HD scherm met True Tone weergeeft alle beelden prachtig wat zorgt voor een ongekende kijkervaring. Een barst in het scherm of een niet functionerende camera draagt hier helaas niet bij. Gelukkig kunt u langskomen bij Smartrepair voor een iPhone 8 Plus reparatie. Kom langs met of zonder afspraak. In de meeste gevallen kan het probleem binnen 30 minuten opgelost worden. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor de 24-uursservice.

iPhone 8 Plus tarievenoverzicht

Originele kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
iPhone laadt niet op of maakt geen verbinding met iTunes. Meer informatie
De camera aan de achterkant is kapot. Meer informatie
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies service Meer informatie
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

iPhone 8 Plus problemen

Bij Smartrepair zien wij de grootste problemen met de iPhone 8 veroorzaakt worden door het formaat, de glazen behuizing en de camera. Het formaat is een probleem omdat het niet in de broekzak past. Velen besluiten dan om een telefoon los in de tas te doen, wanneer ze vervolgens hun sleutels in de tas gooien horen ze een barst. Grote kans dat het scherm enorm beschadigd is. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben.

De camera steekt ligt uit, hierdoor is de camera van een iPhone 8 Plus kwetsbaar. Let hier dus goed op!

De laadconnector is een ander probleem van de iPhone 8 Plus. Hierdoor kan het zijn dat het toestel niet goed oplaadt of niet meer werkt met een docking system. Onze monteurs onderzoeken graag kosteloos uw iPhone 8 Plus om erachter te komen wat het probleem is. De eventuele reparatie en bijkomende kosten worden altijd van tevoren gecommuniceerd. Op die manier weet u zeker dat u bij Smartrepair nooit voor verrassingen komt te staan.

iPhone 8 Plus reparatie

Uw iPhone gerepareerd in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

Smartrepair begrijpt dat u eigenlijk niet lang zonder uw iPhone 8 Plus kunt. Daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-u-wacht service. Loop dus gerust eens binnen met uw kapotte iPhone 8 Plus bij één van onze Smartrepair Servicepunten. Onder het genot van een vers kopje koffie kunt u meekijken met de reparatie.

Of kies voor onze 24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kunt dan gebruikmaken van onze ophaalservice. PostNL komt dan bij u langs om uw iPhone op te halen. U kunt er ook voor kiezen om uw iPhone 8 Plus op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Refurbished iPhone 8 Plus kopen?

Wij repareren graag uw iPhone 8 Plus, echter kunt u er ook voor kiezen om een nieuw toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone 8 Plus

Smartrepair biedt 3 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn apparaat

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn apparaat op

smart_repair_services-04

Ophaalservice

grey
  • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat halen.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn apparaat ophalen

Ook uw adres voor een andere reparatie

Uw iPhone 8 Plus is natuurlijk bij Smartrepair in goede handen. Uiteraard ben je voor een andere reparatie en met een andere smart device ook aan het juiste adres.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of neem contact met een van onze Servicepunten.

MENU