Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone SE reparatie

In 2008 kwam de derde generatie in Nederland, oftewel de iPhone 3G. Al snel steeg de populariteit in Nederland en zo ook de verschillende typen iPhones. In 2016 werd de iPhone SE gepresenteerd, een telefoon met een nog betere techniek en een moderner uiterlijk. Schade aan deze telefoon is dan ook erg vervelend. Smartrepair is de geschikte reparatiespecialist om deze schade te verhelpen met een iPhone SE reparatie.

iPhone SE tarievenoverzicht

Deze prijzen zijn all-in tarieven, dus inclusief BTW en montagekosten. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Daarnaast krijgt u bij ons 12 maanden garantie.

Klasse A kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
Originele kwaliteit
Het frontglas/scherm is kapot. Meer informatie
De accu is snel leeg of laadt niet op. Meer informatie
Laad connector
iPhone laadt niet op of maakt geen verbinding met iTunes. Kies uw service
€ 59
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
De iPhone kan niet op stil/knopje is kapot. Meer informatie
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Meer informatie
Hoofdtelefoon aansl.
Geen geluid uit de audio output. (incl. microfoon en laad connector) Kies uw service
€ 59
Microfoon
De tegenpartij hoort mij niet (incl. laad connector en hoofdtelefoonaansluiting). Kies uw service
€ 59
De homebutton is kapot of reageert slecht. Meer informatie
De camera aan de achterkant is kapot. Meer informatie
De camera aan de voorkant is kapot. Meer informatie
Beeld gaat niet weg als ik de iPhone bij mijn oor houdt. Meer informatie
Oorluidspreker
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Kies uw service
€ 49
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
De waterschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Meer informatie
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

iPhone SE problemen

Veelvoorkomende problemen van iPhones zijn het scherm en de batterij. Allereerst het scherm, een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet is uw iPhone SE uit uw handen of van de tafel gevallen. Nu is het scherm gebarsten en de achterkant flink beschadigd. Met een iPhone SE scherm en iPhone SE achterkant reparatie bij Smartrepair is dit probleem snel opgelost. De monteurs van Smartrepair vervangen uw scherm voor een nieuwe display unit. Dit gebeurt eveneens bij een iPhone SE batterij. Een reparatie voor een smartphone is een specialistische klus. De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk probleem oplossen, denk bijvoorbeeld ook aan een iPhone SE camera, iPhone SE lichtsensor of iPhone SE home button reparatie. Benieuwd naar uw iPhone reparatie? Neem dan snel contact met ons op.

iPhone SE reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

Wij, van Smartrepair, begrijpen maar al te goed dat het erg vervelend is wanneer u uw iPhone lang kwijt bent. Daarom bieden wij twee snelle reparatieservices, namelijk de klaar-terwijl-u-wacht service en onze ophaalservice. Voor u het weet heeft u uw gerepareerde telefoon weer terug. Wij adviseren u om van tevoren altijd even contact op te namen met ons voor uw iPhone SE reparatie vanwege onze voorraad. Elke iPhone SE reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u na elke reparatie 12 maanden garantie.

Kom langs bij een van onze vestigingen, een afspraak maken is niet nodig. Parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze ontvangstruimte. Terwijl onze monteurs bezig zijn met de reparatie kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi en genieten van onze koffie, thee of fris. Dankzij onze klaar-terwijl-u-wacht service is uw iPhone SE in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd.

24-uursservie

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone SE op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Andere defecten?

Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. waterschade). Erg handig wanneer u niet weet wat er precies defect is aan uw iPhone. Na onderzoek krijgt u van ons altijd een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verassingen te staan. Last van waterschade? Voor een iPhone SE waterschade onderzoek zijn wij ook de juiste partij!

Refurbished iPhone SE kopen?

Wij repareren graag uw iPhone SE, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone SE.

Smartrepair

Smartrepair biedt een snelle reparatieservice, kies uit onze klaar-terwijl-u-wacht service en kom langs of de 24-uurs service. Onze monteurs staan voor uw iPhone SE reparatie klaar, ‘Smart service with a smile’. Op elke reparatie krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat Smartrepair er is voor uw iPad reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie?Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw iPhone SE reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

 

MENU