Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop scherm vervangen

Voor een laptop scherm vervangen bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring door gecertificeerde reparateurs is uw laptop absoluut in goede handen. Met een gratis ophaalservice bent u van alle gemakken voorzien. Een laptop scherm vervangen gebeurt bij Smartrepair zelfs binnen 24 uur. Bij Smartrepair weet u een aantal dingen zeker:

Onderzoek is altijd kosteloos bij Smartrepair, pas na akkoord gaan wij over tot reparatie.

Laptop scherm reparatie tarieven

Bij een laptop scherm reparatie is het juiste type en kwaliteit belangrijk. Door onze ervaring weten wij precies welk scherm bij uw laptop hoort. Onderstaande tarieven zijn van toepassing op 95% van de laptops (geen Macbooks). Op het moment een tarief afwijkt van onderstaande nemen wij hierover contact op.

nieuwe iconen smart-repair_LCD-scherm

Laptop 13 inch
lcd vervangen = vanaf € 139

nieuwe iconen smart-repair_LCD-scherm

Laptop 15 inch
lcd vervangen = vanaf € 149

nieuwe iconen smart-repair_LCD-scherm

Laptop 17 inch
lcd vervangen = vanaf € 159

Bovenstaande tarieven zijn inclusief reparatiekosten en BTW, geen verassingen. Bovenstaande tarieven gelden niet voor Apple Macbooks.

smart_repair_services-04 smart_repair_services-03

Optie 1:
Ophaalservice

Bij Smartrepair heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de ophaalservice, gratis zelfs! Smartrepair werkt hiervoor samen met PostNL. Uw laptop wordt op een werkdag tussen 09:00 en 20:00 opgehaald. U betaald slechts € 7,95 voor de retourzending.

Optie 2:
Opsturen

U heeft ook de mogelijkheid om uw laptop zelf op te sturen. Zorg er voor dat u de laptop goed beschermd verpakt en deze via het postkantoor aangetekend verstuurd, de zending is dan tot € 500 verzekerd. Zorg er ook voor dat u al uw gegevens bijvoegt (naam, adres, email, telefoonnummer).

grey grey
  • Ophaalservice thuis of op het werk
  • Binnen 24 uur gerepareerd!
  • 12 maanden garantie
  • Slechts € 7,95
  • Zelf kiezen wanneer u het verstuurd
  • Binnen 24 uur gerepareerd!
  • 12 maanden garantie
  • Slechts € 7,95
Vul uw gegevens in
Naam
Email
Telefoonnummer
Adres
Postcode
Woonplaats

Laptopgegevens
Laptop merk
Laptop type
Defect(en)

Ophaaldatum (Alleen op werkdagen)

Verzendgegevens
Smartrepair
De Bloemendaal 10
5221 EC  Den Bosch

Smartrepair

Untitled-1Smartrepair is in 2012 gestart met reparaties aan smartphones, tablets en laptops. Met meerdere servicepunten in het land proberen we allerlei defecten zo snel mogelijk te verhelpen. Met gecertificeerde reparateurs en de hoogste kwaliteit onderdelen waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Voor meer informatie in onze klantenservice 6 dagen per week beschikbaar.

MENU