Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

LG Nexus 5 reparatie

Heeft u uw LG Nexus 5 laten vallen? Of is uw toestel van Google op een andere manier kapot geraakt? Geen probleem, bij Smartrepair maken wij uw Nexus 5 vaak binnen 30 minuten. Onze ervaren reparateurs gebruiken alleen hoogste kwaliteit onderdelen voor de reparatie van uw Nexus 5 waardoor uw LG weer als nieuw zal voelen.

Laat uw Nexus 5 repareren in Den Bosch of Nijmegen

Een LG Nexus 5 reparatie kunt u in Den Bosch of Nijmegen laten uitvoeren. Het repareren van uw telefoon duurt niet lang, vaak kunnen wij uw probleem verhelpen binnen 30 minuten. Hierbij kunt u langskomen zonder een afspraak te maken. Op de reparatie geven wij 12 maanden garantie. Dit kunnen wij doen omdat onze monteurs ervaren zijn en gebruik maken van de hoogste kwaliteit Nexus 5 onderdelen.

Tarieven LG Nexus 5 reparatielg nexus 5 reparatie

Andere Nexus 5 reparaties

Is je Nexus 5 kapot, maar staat de reparatie niet in bovenstaand lijstje? Neem dan toch contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Vaak kunnen we de onderdelen die nodig zijn voor de reparatie bestellen bij onze leverancier. Ook onze technici kunnen de meeste LG Nexus 5 reparaties uitvoeren. Het is dus verstandig om ons eerst te bellen, voordat u beslist een nieuw toestel aan te schaffen.

24-uurservice

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen bij ons voor het laten repareren van uw Nexus 5, kunt u gebruik maken van onze 24-uurservice. U kunt een koerier het pakket laten ophalen bij u thuis of u kunt het uw LG Nexus 5 naar ons toesturen. Wij repareren uw Nexus dan binnen 24 uur na ontvangst en sturen deze ook weer op. Ook op deze reparaties geven wij 12 maanden garantie.

Smartrepair

Smartrepair is een reparatiebedrijf in Den Bosch en Nijmegen. Wij repareren diverse smartphones en tablets. Dit doen wij altijd met onderdelen van hoge kwaliteit. Verder zijn onze monteurs ervaren op het gebied van de reparaties van allerlei toestellen. Ook de LG Nexus 5 kunt u bij Smartrepair laten repareren.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 073 737 0144 voor Smartrepair Den Bosch of voor Smartrepair Nijmegen via 024 303 0861, via info@smart-repair.nl of via het contactformulier. Smartrepair is zes dagen per week geopend. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

MENU