Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 14 augustus zijn wij tot 18.00 geopend.

Nokia Lumia 625 reparatie

De Nnokia lumiaokia Lumia 625 is een telefoon van Windows. Deze telefoon werd in 2013 aan de buiten wereld gepresenteerd. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje, hierdoor heeft u voor u het weet schade aan uw telefoon. Smartrepair is reparatiespecialist om uw Nokia defecten op te lossen.

Snelle reparatie service

Voor een snelle reparatie voor uw Nokia Lumia 625 bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Zo repareren wij uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. In de meeste gevallen is uw telefoon binnen 30 minuten gerepareerd. Voor een smartphone reparatie is een afspraak maken niet nodig, zo kunt u 6 dagen per week langskomen. Parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Voor u het weet staat u weer buiten met een zo goed als nieuwe smartphone. Wanneer u niet langs een van onze servicepunten kunt komen kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service.

Tarieven

De prijzen zijn all-in tarieven, dus inclusief de montagekosten. Daarnaast gebruiken wij alleen maar met kwaliteitsonderdelen en heeft u 12 maanden garantie.

Andere defecten?

Last van een defect maar u heeft geen idee wat het precies is. De monteurs van Smartrepair onderzoeken kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade). Wanneer het defect is vastgesteld worden de reparatiekosten voorgelegd, pas na akkoord van wordt de reparatie uitgevoerd. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan. Prijzen bij Smartrepair zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u contact met ons opnemen.

Ophaalservice

De ophaalservice is een service van Smartrepair waar een koeriersdienst voor ons uw toestel ophalen. U kiest de plek, waar halen op! Het enige wat u moet doen is het ophaalformulier invullen. Wanneer u het voor 16:30 uur invult en verzendt, komt PostNL de volgende dag uw telefoon ophalen voor een Nokia Lumia 625 reparatie.

Smartrepair

‘Smart service with a smile’, zo staan onze monteurs 6 dagen per week voor u smartphone reparatie klaar. Dankzij jaren ervaring hebben zij genoeg kennis en kunde om vrijwel elk smartphone defect op te lossen. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit Nokia onderdelen gerepareerd. Heeft u vragen over uw reparatie of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Smartrepair is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar, u kunt ook een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier.

MENU