Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 14 augustus zijn wij tot 18.00 geopend.

Nokia Lumia 930 reparatie

Nokia Lumia 930 reparatieEen Nokia smartphone kan vervelende schade oplopen door een val, vocht of stoot. Een val kan bijvoorbeeld leiden tot een gebarsten scherm, kapotte oorluidspreker of defecte camera. Dit is erg vervelend en kan het gebruiksgemak van de telefoon sterk verminderen. Gelukkig kunnen defecten opgelost worden met een reparatie. Smartrepair heeft jaren ervaring als het gaat om Nokia reparaties, hierdoor kunnen onze monteurs vrijwel elk Nokia defect oplossen.

Nokia Lumia 930 problemen

Een Nokia Lumia 930 kan voor verschillende problemen zorgen na verloop van tijd door gebruik of schade. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar om het probleem op te lossen. Veelvoorkomende problemen zijn een gebarsten of beschadigd scherm, kapotte oorluidspreker, defecte camera en defecte microfoon. Met de klaar-terwijl-u-wacht service is de schade van uw Nokia Lumia 930 snel opgelost. Zo bent u dus voor een Nokia Lumia 930 reparatie bij Smartrepair aan het juiste adres.

Overzicht Nokia Lumia 930 reparatie

De monteurs van Smartrepair kunnen verschillende Nokia Lumia reparaties uitvoeren. Voor elk type Nokia hanteert Smartrepair specifieke tarieven. De reparatietarieven zijn all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Weet u niet zo snel wat er precies defect is, kom dan langs voor een gratis onderzoek. Zo is onderzoek, met uitgang van waterschade, altijd gratis. Na onderzoek krijgt u een uitgebreid onderzoeksrapport met hierin de eventuele reparatiekosten. Pas na akkoord voeren onze monteurs de reparatie uit. Zo weet u zeker dat u bij Smartrepair nooit voor verrassingen komt te staan.

Scherm / display unit reparatie
Het scherm is kapot of geeft geen beeld. Kies uw service
€ 239
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vochtschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Nokia Lumia 930 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

Wij, van Smartrepair, begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een lange tijd afstand te doen van een smartphone. Daarom biedt Smartrepair een snelle reparatieservice. Zo worden 80% van alle reparaties binnen 30 minuten uitgevoerd. Kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u snel het gebruiksgemak van uw Nokia Lumia 930 terug wilt. Parkeer voor de deur, neem plaats in onze ontvangstruimte en wacht terwijl onze monteurs uw Nokia Lumia 930 aan het repareren zijn. Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een Nokia Lumia 930 reparatie. Daarnaast bieden onze servicepunten nog een aantal voordelen:

Ophaalservice

Geen tijd om langs te komen bij een van onze servicepunten? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Vul het ophaalformulier in en laat uw Nokia Lumia 930 de volgende dag ophalen. U kiest de locatie, onze bezorgdienst haalt uw toestel op. Kunt u niet gebruikmaken van onze ophaalservice? Kies er dan voor om uw toestel zelf naar ons op te sturen. Vul het opstuurformulier in en stuur het met uw toestel aangetekend op naar Smartrepair. Wanneer wij uw toestel hebben ontvangen onderzoeken en repareren wij uw toestel binnen 24 uur. Zo weet u zeker dat u uw toestel snel gerepareerd terug hebt.

Smartrepair

Smartrepair heeft jaren ervaring en zijn hierdoor de geschikte reparatiespecialist voor uw Nokia Lumia 930. Met vakkundige reparateurs, hoogste kwaliteit onderdelen en 12 maanden garantie heeft u snel het gebruiksgemak van uw toestel terug. Na een Nokia Lumia 930 reparatie is uw telefoon weer zo goed als nieuw. Smartrepair is 6 dagen per week geopend, afspraak maken mag. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier, de Live Chat (rechtsonder) en info@smart-repair.nl.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU