Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie

45 minuten service

samsung galaxy note 10.1 reparatieU wilt uw tablet niet te lang missen, wij bieden daarom op al onze Samsung Galaxy Note 10.1 reparaties een 45 minuten service. Wanneer u bij Smartrepair langs komt, gaan wij direct aan de slag. Wij raden altijd aan om voor een Samsung Galaxy Note 10.1 tablet voor de reparatie contact op te nemen met ons. Wij kunnen dan de voorraad controleren, op die manier weet u zeker wanneer u tablet gerepareerd kan worden. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee is uw Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie binnen 45 minuten uitgevoerd.

De 45-minuten service heeft een aantal voordelen:

Tarieven

Scherm
Het frontglas/scherm is kapot.
Kies uw service
Prijs op aanvraag
LCD reparatie
Het beeld is vaag en er zitten gekleurde strepen in.
Kies uw service
Prijs op aanvraag
Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet op. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Software herstel
Mijn tablet start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vochtschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging Kies uw service
€ 29
Vragen
Weet u niet wat het defect is, wij onderzoeken uw toestel kosteloos. Contactgegevens
€ 0

Een ander defect?

Heeft u een ander defect aan uw Samsung Galaxy Note 10.1 ? Geen nood, Smartrepair is in staat vrijwel alle defecten direct te verhelpen. Bij Smartrepair kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is.

24 uur service

Mocht u wat minder haast hebben met de reparatie, dan kunt u kiezen voor de 24 uur service. U stuurt de kapotte Samsung Galaxy Note 10.1 aangetekend naar ons op en de tablet wordt binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd en terug gestuurd. Klik hier voor meer informatie over de 24-uur service.

Smartrepair

Smartrepair staat voor kwaliteit en service. Bij elke Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie garanderen wij dan ook het gebruik van hoogste kwaliteit Samsung onderdelen en 12 maanden garantie. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u bij ons 6 dagen in de week binnen komen lopen zonder afspraak.

Mocht er iets onduidelijk zijn of had u graag nog wat informatie bel dan 073 737 0144 voor Smartrepair Den Bosch of 024 303 0861 voor Smartrepair Nijmegen, mail naar info@smart-repair.nl of neem contact met ons op via het contactformulier. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

MENU