Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 23 mei zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung Galaxy Note 7 reparatie

De Samsung Galaxy Note 7 is populair vanwege de mogelijkheid om sneller data te ontvangen en verbinding beter vast te kunnen houden. Dit alles komt door de 4×4 MIMO-technologie. Dit houdt in dat het toestel 4 antennes bevat die verbinding kunnen maken met verschillende GSM-masten. Het super-AMOLED scherm van de Samsung Galaxy Note 7 is groot, namelijk 5,7 inch.

Dankzij de grootte van het scherm is deze smartphone ideaal om aantekeningen te maken, bestanden te bewerken en foto’s en video’s te bewerken of weer te geven. Wanneer uw Samsung Galaxy Note 7 schade heeft opgelopen, kan het zijn dat de gebruiksgemakken van deze smartphone niet meer makkelijk te gebruiken zijn. Een Samsung Galaxy Note 7 reparatie kan dit probleem oplossen.

Galaxy Note 7 tarievenoverzicht

Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet goed. Kies uw service
€ 49
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Waterschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Meer informatie
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Samsung Galaxy Note 7 problemen

Samsung Galaxy Note &Een veelvoorkomend probleem van de Samsung Galaxy Note 7 is de Stylus pen. Wat regelmatig voorkomt is dat de pen vast komt te zitten in het toestel wanneer de S Pen te hard in het toestel wordt gedrukt.

Daarnaast kan het formaat ook voor verschillende problemen zorgen. Zo valt het eerder uit uw zak of tas waardoor scherm schade, defecte camera of andere schade niet uit te sluiten is. Dit hangt volledig af van het feit hoe de smartphone landt.

De batterij heeft veel vermogen om alle functies van de Samsung Galaxy S7 energie te geven. Wanneer u veel gebruikmaakt van het toestel, kan de batterij op een gegeven moment niet de prestaties leveren die u gewend bent. De oplossing is er: namelijk het vervangen van de Samsung Galaxy S7 batterij!

Galaxy Note 7 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

Met de klaar-terwijl-u-wacht service  is uw smartphone in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Kom dus snel naar 1 van de 5 Smartrepair Service Punten, parkeer voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte en bekijk met een kop koffie of thee hoe de reparatie wordt uitgevoerd. Na een reparatie bij Smartrepair is uw Galaxy 7 weer als nieuw.

24-uursservice

Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de 24-uursservice! Er zijn twee opties, namelijk ophaalservice of opsturen. Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw iPhone 7 ophalen voor reparatie. U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen.

Wanneer de monteurs uw Samsung Galaxy Note 7 hebben ontvangen, gaan zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy Note 7 gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Werkt uw Samsung Galaxy Note 7 niet meer zoals u gewend bent maar ziet u geen schade? Kom dan langs Smartrepair. Kosteloos onderzoeken onze monteurs uw Samsung Galaxy Note 7.

Waterschade? Voor € 29,- wordt uw toestel chemisch gereinigd, zodat u zeker weet dat al het vocht uit het toestel is verwijderd.

Smartrepair biedt 3 opties voor smart service

smart_repair_services-02

Optie 1: Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
 • Vanuit onze shops in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg, Almere en Utrecht, maar er komen er meer bij!
 • Reparaties binnen 30 minuten.
 • 12 maanden garantie.
 • Persoonlijke uitleg en advies.
 • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 7

smart_repair_services-03

Optie 2: Opsturen

grey
 • Opsturen kan vanuit heel Nederland.
 • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
 • Reparatie binnen 24 uur.
 • 12 maanden garantie.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 7 op

smart_repair_services-04

Optie 3: Ophaalservice

grey
 • Ophaalservice voor heel Nederland.
 • Zelf kiezen waar u het door Smartrepair op laat halen.
 • Zelf de datum kiezen.
 • Reparatie binnen 24 uur.
 • 12 maanden garantie.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn iPhone 7 ophalen

Smartrepair

Al jarenlang is Smartrepair dé specialist op het vlak van Samsung reparaties. Alle reparaties worden uitgevoerd met 100% originele Samsung onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen, krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Zo begrijpen wij als geen ander dat het erg vervelend is om een apparaat lang te moeten missen. Snelheid van de reparatie is dan ook een belangrijk speerpunt. Hiervoor bent u bij Smartrepair dan ook aan het juiste adres.

MENU