Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 25 juni zijn wij gesloten.

Samsung Galaxy Note 7 reparatie

De Samsung Galaxy Note 7 is populair vanwege de mogelijkheid om sneller data te ontvangen en verbinding beter vast te kunnen houden. Dit alles komt door de 4×4 MIMO-technologie. Dit houdt in dat het toestel 4 antennes bevat die verbinding kunnen maken met verschillende GSM-masten. Het super-AMOLED scherm van de Samsung Galaxy Note 7 is groot, namelijk 5,7 inch.

Dankzij de grootte van het scherm is deze smartphone ideaal om aantekeningen te maken, bestanden te bewerken en foto’s en video’s te bewerken of weer te geven. Wanneer uw Samsung Galaxy Note 7 schade heeft opgelopen, kan het zijn dat de gebruiksgemakken van deze smartphone niet meer makkelijk te gebruiken zijn. Een Samsung Galaxy Note 7 reparatie kan dit probleem oplossen.

Samsung Premium Support

De Smartrepair Servicepunten van SWOOP zijn een onderdeel van Samsung Premium support. Dit houdt in dat Samsung reparaties uitgevoerd kunnen worden met behoud van fabrieksgarantie. Voor een Samsung reparatie op dezelfde dag* kom je naar SWOOP Nijmegen, SWOOP Tilburg en SWOOP Almere. Bij Samsung reparaties bij SWOOP Den Bosch en SWOOP Utrecht ontvangt u het toestel gerepareerd binnen 3 dagen* retour. De verzendkosten bedragen € 15,- en worden in mindering gebracht wanneer het binnen de garantie valt. Vergeet niet een kopie van je aankoopbon mee te nemen. Mocht er sprake zijn van waterschade of andere schade dat niet onder de garantie valt, dan wordt dit bij aanmelden van de reparatie gemeld. Onderzoekskosten bedragen € 39,-. *Mits onderdelen voorradig zijn, wanneer onderdelen niet op voorraad zijn wordt dit gemeld.

Galaxy Note 7 tarievenoverzicht

Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet goed. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Samsung Galaxy Note 7 problemen

Samsung Galaxy Note &Een veelvoorkomend probleem van de Samsung Galaxy Note 7 is de Stylus pen. Wat regelmatig voorkomt is dat de pen vast komt te zitten in het toestel wanneer de S Pen te hard in het toestel wordt gedrukt.

Daarnaast kan het formaat ook voor verschillende problemen zorgen. Zo valt het eerder uit uw zak of tas waardoor scherm schade, defecte camera of andere schade niet uit te sluiten is. Dit hangt volledig af van het feit hoe de smartphone landt.

De batterij heeft veel vermogen om alle functies van de Samsung Galaxy S7 energie te geven. Wanneer u veel gebruikmaakt van het toestel, kan de batterij op een gegeven moment niet de prestaties leveren die u gewend bent. De oplossing is er: namelijk het vervangen van de Samsung Galaxy S7 batterij!

Galaxy Note 7 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

Met de klaar-terwijl-u-wacht service  is uw smartphone in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Kom dus snel naar 1 van de 5 Smartrepair Service Punten, parkeer voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte en bekijk met een kop koffie of thee hoe de reparatie wordt uitgevoerd. Na een reparatie bij Smartrepair is uw Galaxy 7 weer als nieuw.

24-uursservice

Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de 24-uursservice! Er zijn twee opties, namelijk ophaalservice of opsturen. Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw iPhone 7 ophalen voor reparatie. U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen.

Wanneer de monteurs uw Samsung Galaxy Note 7 hebben ontvangen, gaan zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy Note 7 gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Werkt uw Samsung Galaxy Note 7 niet meer zoals u gewend bent maar ziet u geen schade? Kom dan langs Smartrepair. Bij Smartrepair kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is.

Smartrepair biedt 3 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 7

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 7 op

smart_repair_services-04

Ophaalservice

grey
  • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat halen.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn iPhone 7 ophalen

Smartrepair

Al jarenlang is Smartrepair dé specialist op het vlak van Samsung reparaties. Alle reparaties worden uitgevoerd met 100% originele Samsung onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen, krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Zo begrijpen wij als geen ander dat het erg vervelend is om een apparaat lang te moeten missen. Snelheid van de reparatie is dan ook een belangrijk speerpunt. Hiervoor bent u bij Smartrepair dan ook aan het juiste adres.

MENU