Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung Galaxy Note Edge reparatie

De Samsung Galaxy Note Edge is erg herkenbaar door het gebogen scherm. Het unieke gebogen scherm zorgt er voor dat u super snel toegang hebt tot veelgebruikte applicaties. Terwijl je cover is gesloten kunnen notificaties snel en eenvoudig worden bekeken. De grote schermen van de Samsung Galaxy notes zijn erg handig voor het maken van notities  met de stylus pen. Een barst in het scherm, een slechte batterij of een ander defect is dan ook erg vervelend. Smartrepair biedt hiervoor een oplossing, namelijk een Samsung reparatie.

Samsung Premium Support

De Smartrepair Servicepunten van SWOOP zijn een onderdeel van Samsung Premium support. Dit houdt in dat Samsung reparaties uitgevoerd kunnen worden met behoud van fabrieksgarantie. Voor een Samsung reparatie op dezelfde dag* kom je naar SWOOP Nijmegen, SWOOP Tilburg en SWOOP Almere. Bij Samsung reparaties bij SWOOP Den Bosch en SWOOP Utrecht ontvangt u het toestel gerepareerd binnen 3 dagen* retour. De verzendkosten bedragen € 15,- en worden in mindering gebracht wanneer het binnen de garantie valt. Vergeet niet een kopie van je aankoopbon mee te nemen. Mocht er sprake zijn van waterschade of andere schade dat niet onder de garantie valt, dan wordt dit bij aanmelden van de reparatie gemeld. Onderzoekskosten bedragen € 39,-. *Mits onderdelen voorradig zijn, wanneer onderdelen niet op voorraad zijn wordt dit gemeld.

Tarieven

Scherm reparatie
Het scherm is kapot. Volledige unit moet vervangen worden. Kies uw service
€ 235
Backcover
De achterkant/behuizing is kapot/gescheurd. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Batterij
De accu is snel leeg of laadt niet goed. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Sofware herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vragen
Weet u niet wat het defect is, wij onderzoeken uw toestel kosteloos. Contactgegevens
€ 0

Langskomen of ophaalservice

Samsung-galaxy-note-edgeMet of zonder afspraak

Bij Smartrepair kunt u terecht voor een snelle reparatieservice. Alle Smartrepair Servicepunten zijn 6 dagen in de week geopend, u kunt langskomen met of zonder afspraak. De monteurs van Smartrepair beginnen vrijwel meteen met uw reparatie, u hoeft dus nooit lang te wachten. Kom dus snel naar een van de Smartrepair Servicepunten, parkeer voor de deur en geniet tijdens reparatie van een kop koffie of thee in onze ontvangstruimte.

Ophaalservice

Wanneer u niet de mogelijkheid hebt om langs een van de servicepunten te komen kunt u kiezen voor de ophaalservice. Na het invullen van het formulier kan uw toestel de volgende dag al opgehaald worden, het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier voor 16:30 uur invullen. Een koeriersdienst komt vervolgens op een door u gekozen locatie de Samsung Galaxy Note Edge ophalen.

Liever zelf opsturen kan ook! Vul dan het opstuurformulier in en vergeet het niet mee te sturen met uw toestel naar het hoofdkantoor van Smartrepair.

Een ander defect?

Werkt uw Samsung Galaxy Note Edge niet meer zoals u gewend bent maar heeft u geen idee waar het aan zou kunnen liggen? Bij Smartrepair kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is. Wanneer het defect is opgespoord overleggen zij de reparatiekosten, na akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan.

Smartrepair

Smartrepair is de reparatiespecialist voor uw Samsung Galaxy Note Edge smartphone. Met een snelle reparatieservice, 12 maanden garantie en reparatie met de hoogste kwaliteit onderdelen loopt u de deur uit met een ‘smile’! We simply make people happy, en dat 6 dagen in de week. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend langskomen, mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Schermafbeelding 2015-05-08 om 16.38.11

Onze vestigingen

U kunt Smartrepair vinden in de volgende plaatsen
     

Smartrepair Den Bosch

De Bloemendaal 10
5221 EC Den Bosch

T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl

 

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen

T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl

 

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg

T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Almere

Spoordreef 20B
1315 GP Almere

T: 036 - 303 01 77
E: almere@smart-repair.nl

 

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht

T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl

 

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU