Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung Galaxy Tab S reparatie

De Samsung Galaxy Tab S is bekend vanwege de dikte en het gewicht. Zo is de Samsung Galaxy tablet dun en heeft het een licht design. Al met al een design waar men zich niet voor hoeft te schamen. Het scherm is voorzien van een super AMOLED scherm, dit houdt in dat u kunt genieten van de mooiste kleuren en het diepste zwart. Wanneer deze tablet dan ook gebreken vertoond is dat erg vervelend. Smartrepair lost graag uw tablet problemen op.

Samsung Galaxy Tab S problemen?

Samsung Galaxy Tab S reparatieVoor een tablet reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring als het gaat om tablet reparaties. Een veel voorkomend probleem is een gebarsten of gebroken scherm. Een tablet is simpelweg een draagbare computer, doordat men dit apparaat met zich meebrengt is de kans op schade groter. Een val of een stoot is al genoeg om een scherm te laten barsten. Wilt u graag uw tablet laten maken? Kies dan voor Smartrepair!

Samsung Galaxy Tab S reparatie tarieven

Bekijk hier alle Samsung Galaxy Tab S reparatie tarieven

Samsung Galaxy Tab S reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Wilt u snel uw tablet gerepareerd hebben? Kies dan voor de klaar-terwijl-u-wacht service van Smartrepair. In de meeste gevallen is uw tablet binnen 30 minuten gerepareerd. Op die manier heeft u snel uw tablet weer gerepareerd terug. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het vervelend is om een apparaat voor een langere tijd te missen, dit hoeft niet met de klaar-terwijl-u-wacht service. Neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte en geniet tijdens de reparatie van een bak koffie of thee. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi. Kom langs met of zonder afspraak en parkeer voor de deur!

24-uurs service

Wanneer u niet langs een van onze Smartrepair Servicepunten kunt komen kunt u voor de 24-uurs service kiezen. Dit houdt in dat uw tablet binnen 24 uur na ontvangst wordt onderzocht, gerepareerd en teruggestuurd. Op die manier heeft u ondanks dat u niet langs kunt komen uw Samsung Galaxy Tab S snel terug. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van onze ophaalservice. Wanneer u het ophaalformulier voor 16:30 uur invult wordt uw tablet de volgende dag opgehaald voor een Samsung Galaxy Tab S reparatie. Liever zelf opsturen? Dat kan ook, vergeet dan niet het opstuurformulier in te vullen en mee te sturen.

Ander defect?

Heeft u last van een defect aan uw Samsung Galaxy Tab S tablet maar geen idee wat het precies is? Bij Smartrepair kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is. Wanneer het defect is opgespoord overleggen zij de reparatiekosten, na akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan.

Smartrepair

Op het gebied van smartphone, tablet en laptop reparaties hebben de monteurs van Smartrepair jaren ervaring. Dankzij deze ervaring bieden wij een snelle en vakkundige service aan. Alle Samsung reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met 100% hoogste kwaliteit onderdelen. Na een Samsung Galaxy Tab S is uw tablet weer zo goed als nieuw.

Alle Smartrepair Servicepunten zijn 6 dagen per week voor u geopend. U kunt langskomen met of zonder afspraak en parkeren voor de deur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door vrijblijvend te bellen, te mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU