Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 27 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

Sony Xperia V reparatie

De Sony Xperia V is een telefoon van de Xperia-serie van Sony. Deze telefoon heeft een opvallende kenmerk, zo is de telefoon waterdicht. Maar het kan zijn dat de telefoon schade heeft opgelopen, een smartphone reparatie is dan niet uit te sluiten. Gelukkig is Smartrepair reparatiespecialist en repareren onze monteurs graag uw smartphone.

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Snelle reparatieservice

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een snelle reparatieservice, zo is uw smartphone in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Met de klaar-terwijl-u-wacht service hoeft u nooit lang te wachten. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is om uw telefoon een lange periode kwijt te zijn. Met de service van Smartrepair staat u voor u het weet weer buiten met een zo goed als nieuwe telefoon. Een afspraak maken is niet nodig! U kunt langskomen wanneer het u uitkomt. Parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze ontvangstruimte voorzien van gratis WiFi, koffie en thee. Wanneer u niet langs kunt komen kunt u kiezen voor onze 24-uurs service.

Kosten Sony Xperia V reparatie

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Scherm reparatie
Het scherm/touchscreen is kapot.

Kies uw service
Prijs op aanvraag
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Vochtschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Andere defecten?

Smartrepair onderzoekt kosteloos uw telefoon. Erg handig wanneer u niet precies weet wat er precies defect is aan uw smartphone. Wanneer het defect is vastgesteld worden de reparatiekosten direct gecommuniceerd. Bij Smartrepair zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk, mocht dit niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ophaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen kunt u kiezen voor onze ophaalservice. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Een koeriersdienst komt dan voor ons uw toestel op de door u gekozen plek ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt uw toestel al de volgende dag opgehaald.

Smartrepair

De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u altijd vrijblijvend langs een van onze vestigingen komen. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Heeft u vragen over uw reparatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons altijd vrijblijvend bellen, mailen of maak gebruik van het contactformulier.

MENU