Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 27 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

Sony Xperia Z reparatie

sony xperia z reparatieHeeft u uw Sony Xperia Z laten vallen en is uw scherm nu kapot? Of is uw telefoon op een andere manier kapot gegaan? Bij Smartrepair repareren wij uw Sony Xperia Z binnen 30 minuten. Onze monteurs vervangen het defecte onderdeel met een origineel onderdeel zodat u weer kunt genieten van uw toestel.

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Wanneer u bij Smartrepair uw defecte telefoon komt brengen, repareren wij deze snel. Onze 30 minuten service stelt dat uw Sony Xperia Z reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd is. U kunt langskomen zonder afspraak waarna wij de telefoon onderzoeken en repareren. Terwijl het wachten hebben wij voor u een kopje koffie of thee klaarstaan.

Wanneer u bij Smartrepair langskomt in Den Bosch of Nijmegen, kunt u parkeren voor de deur. Een ander voordeel van Smartrepair is de 12 maanden garantie op de Sony Xperia Z reparatie. Natuurlijk is onze 30 minuten service ook een groot voordeel. Hierdoor is uw Sony Xperia Z gegarandeerd snel gerepareerd en dat met een hoge kwaliteit.

Kosten reparatie Sony Xperia Z

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Scherm/display unit reparatie
Het scherm/LCD is kapot.

Kies uw service
Prijs op aanvraag
Back cover
De back cover is kapot.
Kies uw service
Prijs op aanvraag
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vochtschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Andere Sony Xperia Z defecten

Staat het defect aan uw Sony Xperia Z niet in deze lijst? Vaak kunnen wij u toch helpen met het defect aan uw toestel. Neem daarom contact met ons op of kom even langs. Onze monteurs kunnen dan identificeren wat het probleem is met het toestel en dit vaak ook binnen 30 minuten verhelpen.

24 uur service

Heeft u geen tijd om de langs te komen voor een reparatie? Geen probleem, u kunt uw Sony Xperia Z namelijk ook opsturen met behulp van onze ophaalservice. Uw toestel wordt opgehaald op een locatie naar uw keuze en verzonden naar ons. Wanneer wij het toestel binnenkrijgen zorgen wij ervoor dat het binnen 24 uur gerepareerd is en weer opgestuurd is naar u. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw reparatie en hoeft u ook het huis er niet voor uit.

Smartrepair

Smartrepair is gespecialiseerd in het snel en vakkundig repareren van uw toestel. Onze monteurs zijn ervan bewust dat het voor vele erg vervelend kan zijn om hun Sony Xperia Z gedurende een langere tijd kwijt te zijn. De Smartrepair 30 minuten service is in het leven geroepen om tegen deze ergernis in te gaan. Een Sony Xperia Z reparatie is bij ons altijd snel uitgevoerd en omdat wij hoogste kwaliteit Sony onderdelen gebruiken, kunnen wij 12 maanden garantie geven op de iedere Sony Xperia Z reparatie. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

 

MENU