Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

Sony Xperia Z1 reparatie

sony xperia z1 reparatieIs uw Sony Xperia Z1 kapot door een val of door bijvoorbeeld waterschade? Geen zorgen, bij Smartrepair kunt u terecht voor uw Sony Xperia Z1 reparatie. Smartrepair in Den Bosch en Nijmegen heeft verschillende ervaren technici in dienst die uw Sony Xperia Z1 kunnen repareren. Als u langs komt om uw Xperia te laten repareren, hoeft u niet lang te wachten. Binnen 30 minuten wordt uw toestel door een ervaren monteur gerepareerd.

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Hoogste kwaliteit onderdelen

Wanneer onze technici uw Sony Xperia Z1 repareren maken wij gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen voor dit toestel. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van het nieuwe onderdeel hoogstaand is en dat u geen slecht onderdeel krijgt. Dankzij deze hoge kwaliteit van de onderdelen en de ervaring van onze monteurs, kunnen wij u gratis 12 maanden garantie aanbieden op uw Sony Xperia Z1 reparatie.

Kosten Sony Xperia Z1 reparatie

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Scherm/display unit reparatie
Het scherm is kapot of doet het niet.
Kies uw service
Prijs op aanvraag
Backcover
Achterkant is kapot of beschadigd.
Kies uw service
Prijs op aanvraag
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vochtschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Ander defect?

Staat het defect aan uw toestel niet in deze lijst? Geen zorgen, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Smartrepair om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen. Onze monteurs kunnen vrijwel alle reparaties aan de Sony Xperia Z1 uitvoeren en onze leveranciers leven (bijna) alle onderdelen voor het toestel. Zo kunnen wij in de meeste gevallen u toch helpen.

Sony Xperia Z1 reparatie in Nederland

Wanneer u bij een van onze Smartrepair servicepunten komt, kijken we samen met u naar het probleem van uw Sony Xperia Z1. Wanneer het probleem bekend is bij ons, begint één van onze monteurs met uw Sony Xperia Z1 reparatie. Deze reparatie voeren wij uit met behulp van nieuwe, hoogste kwaliteit Sony Xperia Z1 onderdelen. Terwijl wij uw telefoon repareren, kunt u genieten van een kop koffie of thee in onze wachtruimte.

Binnen 30 minuten geholpen

Een Sony Xperia Z1 reparatie bij Smartrepair duurt nooit lang. Het is zelfs zo dat de meeste reparaties binnen 30 minuten uitgevoerd kunnen worden. In deze 30 minuten onderzoeken wij uw toestel en repareren wij deze. Dat wij snel repareren betekent echter niet dat we ook slordig werken. Sterker nog, onze reparaties zijn van een dermate hoge kwaliteit dat wij hier 12 maanden garantie op bieden.

24-uurservice

U kunt uw telefoon ook opsturen naar ons met onze pakketdienst. U hoeft uw huis hiervoor niet uit; de pakketdienst komt bij u het pakket ophalen en na onze reparatie weer afleveren. Wanneer wij het pakket ontvangen, repareren en verzenden wij deze weer binnen 24 uur. Zo hoeft u uw telefoon, ook bij deze service, niet lang te missen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een Sony Xperia Z1 reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 737 0144 voor Smartrepair Den Bosch of 024 303 0861 voor Smartrepair Nijmegen, via de mail of het contactformulier. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

MENU