Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 augustus zijn wij tot 18.00 geopend.

Sony Xperia Z2 reparatie

Een defect aan uw Sony Xperia Z2 biedt veel ongemak. Smartrepair kan dit defect repareren zodat u snel het gebruiksgemak van uw Sony Xperia Z2 terug heeft. Zo repareert Smartrepair uw Sony Xperia 2 binnen 30 minuten. Onze monteurs repareren met uw toestel met hoogste kwaliteit onderdelen zodat u geen kwaliteit verliest.

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Wanneer u langskomt bij Smartrepair in Den Bosch of in Nijmegen kunt u uw telefoon binnen 30 minuten laten repareren. U kunt bij ons langskomen zonder afspraak waar wij voor u de telefoon onderzoeken en repareren. Bij Smartrepair kunt u rustig wachten in onze wachtkamer met WiFi onder het genot van een kopje koffie of thee. Wanneer u bij Smartrepair langskomt kunt u voor de deur parkeren.
Na elke reparatie biedt Smartrepair 12 maanden garantie op elk onderdeel dat is vervangen. Met onze 30 minuten service is uw Sonxy Xperia Z2 snel gerepareerd met een hoge kwaliteit.

Sony Xperia Z2 tarievensony xperia z2 reparatie

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Scherm reparatie
Het scherm is kapot of doet het niet.

Kies uw service
Prijs op aanvraag
Backcover
Achterkant is kapot of beschadigd.
Kies uw service
Prijs op aanvraag
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Vochtschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Andere Sony Xperia Z2 defecten

Het kan zijn dat uw defect niet in de tarievenlijst staat. Neem dan gauw met ons contact op zodat wij kunnen kijken of het defect gerepareerd kan worden. Onze monteurs kunnen, wanneer u langskomt, identificeren wat het probleem is en tegelijkertijd in overleg uw Sony Xperia Z2 repareren. Mocht u een andere of snelle vraag hebben, neem dan telefonisch contact met ons op.

24-uur service

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen voor een reparatie of u woont niet in de buurt van Den Bosch of Nijmegen kunt u kiezen voor de 24-uurservice. Dit houdt in dat u uw toestel voor 18:00 uur opstuurt naar ons. Bij ontvangst identificeren wij het probleem en repareren wij uw Sony Xperia Z2 in overleg. Wanneer het toestel is gerepareerd sturen wij het beschermd terug, op die manier heeft u binnen 24 uur een gerepareerde Sony Xperia Z2 in huis. Op die manier hoeft u niet lang te wachten op uw reparatie en hoeft u ook het huis er niet voor uit.

Smartrepair

Smartrepair is gevestigd in Den Bosch en Nijmegen en is gespecialiseerd in het snel en vakkundig repareren van uw toestel. Onze monteurs repareren uw telefoon binnen 30 minuten zodat u snel uw telefoon weer in gebruik heeft. Smartrepair werkt met hoogste kwaliteit Sony onderdelen zodat de reparatie snel en kwalitatief uitgevoerd kan worden. Daarnaast biedt Smartrepair 12 maanden garantie op iedre Sony Xperia Z2 repatie.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een Sony Xperia Z2 reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 737 0144 voor Smartrepair Den Bosch of 024 303 0861 voor Smartrepair Nijmegen, via info@smart-repair.nl of het contactformulier. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

MENU