Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 augustus zijn wij tot 18.00 geopend.

Sony Xperia Z5 reparatie

sony_xperia_z5De Sony Xperia Z5 staat bekend om, onder andere, zijn camera kwaliteiten. Zo heeft de Sony Xperia Z5 een 23-megapixelcamera waardoor en talloze mogelijkheden zijn. De smartphone heeft een metalen behuizing en heeft een waterdicht en stofdicht ontwerp. Net als verschillende conculega’s is er bij deze Sony een vingerafdrukscanner geïntegreerd. Al met al een Sony smartphone met innovaties. Schade aan deze telefoon kan dan erg vervelend zijn en verschillende functionaliteiten in de weg staan. Denk bijvoorbeeld aan een gebarsten scherm, defecte microfoon, kapotte camera en nog veel meer. Smartrepair repareert vrijwel elk Sony Xperia Z5 probleem met een Sony Xperia reparatie.

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Sony Xperia Z5 problemen

Een schade kan voor vervelende Sony Xperia Z5 problemen zorgen. Denk aan het navigeren over een scherm wanneer het scherm gebarsten is, foto’s maken met een kapotte camera, bellen met een defecte oorluidspreker en zo zijn er nog talloze andere Sony Xperia Z5 schades. Veel schades worden veroorzaakt door een val of een stoot. Een lichte val kan al voor schade zorgen binnen de telefoon. Heeft u uw telefoon laten vallen en last van een defect maar geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs een van de Smartrepair Servicepunten, de monteurs onderzoeken gratis uw Sony Xperia. Na onderzoek wordt duidelijk welke reparatie nodig is. U betaalt geen onderzoekskosten, met uitgang van vochtschade.  Na onderzoek krijgt u een duidelijke rapportage en een overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord van de reparatiekosten wordt de reparatie uitgevoerd. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan en bieden wij een eerlijk en snelle service.

Overzicht Sony Xperia Z5 reparatie

Bij Smartrepair zijn verschillende Sony Xperia Z5 reparaties bekend, hierdoor kunnen onze monteurs voor vrijwel elk probleem een oplossing vinden. Zo voeren zij graag een Sony Xperia Z5 reparatie uit om het gebruiksgemak van uw telefoon terug te geven. Alle reparatietarieven zijn all-in prijzen. Dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen.

Let op! Vanwege problemen met de levering van Sony onderdelen worden deze reparaties uitgevoerd op aanvraag. Neem daarom voor de zekerheid eerst contact met ons op voordat u een Smartrepair Servicepunt bezoekt.

Scherm / display unit reparatie
Het scherm is kapot of geeft geen beeld. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Scherm + behuizing
Scherm reparatie inclusief nieuwe behuizing (zij-, onder- en bovenkant).Kies uw service
Prijs op aanvraag
Camera achterkant
De camera aan de voorkant is kapot / werkt niet. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Camera voorkant
De camera aan de voorkant is kapot / werkt niet. Kies uw service
Prijs op aanvraag
Software herstel
Mijn telefoon start niet goed op / blijft hangen. Kies uw service
€ 29
Ik heb schade aan het moederbord/smartphone gaat niet meer aan. Meer informatie
Waterschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
€ 29
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0

Sony Xperia Z5 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is wanneer u afstand moet doen van uw telefoon voor een Sony Xperia reparatie. Wanneer u niet te lang wilt wachten op een Sony Xperia Z5 reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Zo worden 80% van alle reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd, dit noemen wij de klaar-terwijl-u-wacht service. Kom langs een van onze Smartrepair Servicepunten, parkeer voor de deur en wacht in onze comfortabele ontvangstruimte tijdens de reparatie.

Zo bieden onze servicepunten een aantal voordelen:

Ophaalservice

Heeft u geen tijd om een Smartrepair Servicepunt te bezoeken? Dan is de ophaalservice van Smartrepair de oplossing. Een koeriersdienst komt in opdracht van ons uw Sony Xperia Z5 ophalen op de door u gekozen locatie. Vult u het ophaalformulier in voor 16:30 uur? Dan komen wij het toestel de volgende dag al ophalen, of het nu op uw werk of thuis is. Liever zelf opsturen naar Smartrepair kan ook, het enige wat u hier voor hoeft te doen is het opstuurformulier invullen. Binnen 24 uur, na onderzoek en reparatie, ontvangt u uw gerepareerde toestel terug.

Smartrepair

Smartrepair is de geschikte reparatiespecialist voor uw Sony Xperia Z5. Smartrepair kan dankzij jaren ervaring vrijwel elk Sony Xperia Z5 probleem oplossen. Met een snelle reparatieservice lossen wij het probleem daarnaast ook nog eens snel op. Daarnaast worden reparaties met uitsluitend hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u  klaar. Daarnaast kunt u via het contactformulier, de Live Chat (rechtsonder) en mail contact opnemen met Smartrepair.

Schermafbeelding 2015-05-08 om 16.38.11

Onze vestigingen

U kunt Smartrepair vinden in de volgende plaatsen
     

Smartrepair Den Bosch

De Bloemendaal 10
5221 EC Den Bosch

T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl

 

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen

T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl

 

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg

T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Almere

Spoordreef 20B
1315 GP Almere

T: 036 - 303 01 77
E: almere@smart-repair.nl

 

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht

T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl

 

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU