Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Tablet reparatie

Tablet reparatieEen tablet is eigenlijk een draagbare computer wat na de eerste model sterk in populariteit steeg. Velen hebben zijn of haar laptop al ingewisseld voor een tablet. Een tablet is namelijk veel lichter en neem je dus makkelijker mee. De kans op beschadigingen of defecten is hierdoor groter. Heeft u uw tablet laten vallen en werkt de camera niet meer, is het scherm gebarsten of een andere schade? Smartrepair lost graag het defect op zodat u weer snel het gebruiksgemak terug hebt, voor een tablet reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Tablet problemen

Nederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste percentage mensen dat een tablet gebruikt. Daarnaast blijken wij ook veel actiever te zijn met een tablet dan onze buurlanden. Door het vele gebruik kan een tablet voor verschillende problemen zorgen, denk aan kapotte knoppen, barst in het scherm, slechte batterij en ga zo maar door. De meest voorkomende schade die wordt gemeld bij Smartrepair is een gebarsten scherm. Een val of een stoot kan al voor een barst in het scherm zorgen. Een tablet reparatie kan dit oplossen, maar ook meerdere schades. Het kan zijn dat na verloop van tijd een tablet niet goed oplaadt, een tablet reparatie kan dit oplossen. Wanneer u een defect ervaart maar niet precies weet waar het aan ligt bent u alsnog bij Smartrepair aan het juiste adres. De monteurs onderzoeken uw tablet kosteloos. Na onderzoek is het probleem duidelijk en kan het opgelost worden met een tablet reparatie.

Tablet reparatie

Met of zonder afspraak!

Kom met uw defecte tablet naar Smartrepair. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om tablet reparaties. Zo zijn verschillende tablet defecten bekend bij onze reparateurs. Wij bieden een klaar-terwijl-u-wacht service, neem plaats in onze ontvangstruimte voorzien van gratis WiFi en koffie of thee tot uw tablet is gerepareerd. In de meeste gevallen wordt een defect binnen 45 minuten gerepareerd. Voor een snelle en vakkundige reparatieservice bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw tablet op te sturen. Na ontvangst wordt uw tablet onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Snelle en vakkundige tablet reparatie

De monteurs van Smartrepair repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. De meest voorkomende tablet reparatie is een scherm reparatie. Onze monteurs staan klaar om elk defect te repareren. Werkt uw tablet niet meer zoals u gewend bent en u heeft geen idee wat defect is? Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van vochtschade. Bij vochtschade reinigen en onderzoeken wij uw tablet voor € 29,-. Voor vrijwel elk defect bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Smartrepair repareert tablets van de volgende merken

Kies uw iPad om verder te gaan

iPad air tarieven
iPad Air 2 
iPad air tarieven
iPad Air 
  
iPad 4 tarieven
iPad 4 
iPad 3 tarieven
iPad 3
iPad 2 tarieven
iPad 2 
iPad mini 2 tarieven
iPad Mini 3
   
iPad mini 2 tarieven
iPad Mini 2
   
iPad mini tarieven
iPad Mini
   

Kies uw Samsung Galaxy Tablet om verder te gaan

 
samsung-galaxy-tab-s Galaxy Tab S samsung-galaxy-tab-2 Galaxy Tab 2 samsung-galaxy-tab-3 Galaxy Tab 3   Galaxy Note 10.1

Staat uw tablet er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Smartrepair

Smartrepair biedt een unieke service voor uw tablet reparatie. Op die manier heeft u snel uw gerepareerde tablet terug. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Kom langs, maak gebruik van onze ophaalservice of stuur uw tablet op. Met onze snelle en vakkundige service repareren wij graag uw tablet. Heeft u vragen over een tablet reparatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn tablet

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn tablet op

MENU