Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

De Samsung Galaxy S8 | Wat kunnen wij verwachten?

Na de dramatische release van de Galaxy Note 7, lijkt Samsung haar pijlen gericht te hebben op de Samsung Galaxy S8. Om alle problemen te doen vergeten, moet de Koreaanse smartphonegigant met iets baanbrekends komen en ze lijken op de goede weg te zijn.

Wil je graag de Samsung Galaxy S8? Alleen betekent dat wel dat je nog even door moet met die barst in het scherm of een smartphone die steeds uitvalt? De oplossing? Smartphone reparatie bij Smartrepair! Binnen 30 minuten kunnen onze monteurs de meeste smartphone problemen al verhelpen.

Gerucht 1: Beeldscherm beslaat 90% van het oppervlakte

Volgens de laatste speculaties krijgt de nieuwste Samsung een ‘full-screen display’. Dit betekent dat 90% van de smartphone uit beeldscherm bestaat, waardoor de randen van S8 nog smaller zullen worden dan zijn voorgangers. Ter vergelijking: het scherm van de S7 Edge beslaat ‘slechts’ 76% van het oppervlakte van de smartphone.

Gerucht 2: Twee varianten met gebogen schermen

Een van de eerste geruchten die naar buiten kwam over deze nieuwste Samsung smartphone is dat het Koreaanse bedrijf twee modellen op de markt gaat brengen. Een met en 5,1 inch 2K-scherm en een groter model met een 4K-beeldscherm van 5,5 inch. Allebei de Samsung-modellen krijgen waarschijnlijk het zogenaamde Edge-scherm.

Gerucht 3: persoonlijke assistent

Apple had natuurlijk al langer een persoonlijke assistent, Siri, en ook Google maakt sinds kort gebruik van kunstmatige intelligentie, Google Assistant. Nu lijkt ook Samsung bezig te zijn met een slimme, persoonlijke assistent. Het Koreaanse bedrijf vroeg onlangs namelijk een handelsnaam aan voor een digitale assistent: Bixby.

Gerucht 4: Geen home button

De iPhone lijkt niet de enige smartphone van 2017 te worden zonder fysieke home button. Volgens speculaties zou ook de Samsung Galaxy S8 geen home button krijgen. Er zou namelijk geen bestelling zijn gemaakt voor deze knoppen. Deze Samsung smartphone zou in plaats daarvan gebruikmaken van de nieuwste ultrasonische vingerafdrukscannertechnologie.

De kans bestaat ook dat de Samsung Galaxy S8 een irisscanner krijgt en misschien zelfs een opvouwbaar scherm. Al lijkt dat laatste niet heel waarschijnlijk.

Het enige waar wij sowieso op hopen, is dat de Samsung Galaxy S8 niet kan ontploffen!

Wat zou jij graag terugzien in de nieuwste Samsung smartphone?

MENU