Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Samsung reparatie Almere

Uw Samsung smartphone laten vallen? Het kan dan zijn dat uw scherm is gebarsten of een andere functie niet meer werk. Voor een schermreparatie of een reparatie van een defect bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

24-uurs service

Bent u niet in de gelegenheid om langs een van onze vestigingen te komen? Kies dan voor onze 24-uurs service. Wij repareren graag uw Samsung telefoon of tablet. Binnen 24 uur repareren wij graag uw laptop, dit gebeurt pas na uw akkoord. Na ontvangst onderzoeken wij uw Samsung smartphone of tablet kosteloos (m.u.v. vochtschade). Nadat wij het defect hebben ontdekt communiceren wij gelijk de kosten van de reparatie, na akkoord repareren wij het toestel. Het gerepareerde toestel wordt goed verpakt voor de retourzending. Na betaling sturen wij het gelijk op, na reparatie ontvangt u direct een iDeal betaallink. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie. Wilt u gebruikmaken van de 24-uurs service? Kies dan voor de ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

Wanneer u kiest voor de ophaalservice komt PostNL het pakketje bij u thuis, op het werk of een andere gewenste locatie ophalen. Zorg er alleen voor dat u gedurende de dag op een locatie bent. Liggen de kosten voor de reparatie uiteindelijk boven de € 89,-, dan betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending. Liggen de kosten onder € 89,-, dan betaalt u eveneens het ophalen voor slechts € 7,95. Uw Samsung toestel wordt vrijwel direct naar ons toe gebracht zodat wij zo snel mogelijk kunnen beginnen met de reparatie.

Opsturen

Wanneer u niet een hele dag op één plek kan zijn kunt u er voor kiezen om het zelf op te sturen. Kies er dan voor om het pakketje aangetekend op te sturen. Dan is het pakket tot € 500,- verzekerd. Verpak het toestel goed en let er op dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het om een Samsung toestel gaat. Vergeet daarnaast niet het opstuurformulier in te vullen en mee te sturen, hier staan alle benodigde gegevens op.

Samsung reparatie Almere

Op zoek naar een reparatiebureau voor uw Samsung reparatie? Stop dan met zoeken want u bent bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zijn bekend met verschillende Samsung reparaties en lossen graag elk defect op. Wij werken alleen met hoogste kwaliteit onderdelen van Samsung, om de kwaliteit te garanderen krijgt u bij elke reparatie 12 maanden garantie.

Smartrepair

Wij, van Smartrepair, repareren graag uw defect Samsung toestel. Onze monteurs hebben jaren ervaring en gaan hierdoor geen enkele uitdaging uit de weg als het gaat om een Samsung defect. Wij helpen u graag! Smartrepair biedt:

Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail of via het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU