Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 december zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung reparatie Amsterdam

Heeft u uw Samsung smartphone laten vallen en werkt je camera nu niet meer? Of heeft u uw Samsung tablet laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Smartrepair repareert vrijwel elk defect bij een Samsung apparaat. Kom langs bij een van onze vestigingen of kies voor onze 24-uurs service.

Samsung Premium Support

De Smartrepair Servicepunten van SWOOP zijn een onderdeel van Samsung Premium support. Dit houdt in dat Samsung reparaties uitgevoerd kunnen worden met behoud van fabrieksgarantie.

Voor een Samsung reparatie op dezelfde dag* kom je naar SWOOP Nijmegen, SWOOP Tilburg en SWOOP Almere. Bij Samsung reparaties bij SWOOP Den Bosch en SWOOP Utrecht ontvangt u het toestel gerepareerd binnen 3 dagen* retour. De verzendkosten bedragen € 15,- en worden in mindering gebracht wanneer het binnen de garantie valt.

Vergeet niet een kopie van je aankoopbon mee te nemen.

Mocht er sprake zijn van waterschade of andere schade dat niet onder de garantie valt, dan wordt dit bij aanmelden van de reparatie gemeld. Onderzoekskosten bedragen € 39,-.

*Mits onderdelen voorradig zijn, wanneer onderdelen niet op voorraad zijn wordt dit gemeld.

Vakkundige Samsung reparatie Amsterdam

samsung reparatie amsterdamVoor een snelle en vakkundige Samsung reparatie Amsterdam bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Bij ons werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Met deze kennis kunnen zij vrijwel elk Samsung reparatie uitvoeren. Samsung heeft verschillende modellen, Smartrepair biedt voor elk model een oplossing. Kies voor onze 24-uurs service!

24-uurs service

Wanneer u kiest voor onze 24-uurs service heeft u voor u het weet een gerepareerde smartphone of tablet in huis. Bij ontvangst van uw smartphone of tablet beginnen wij direct aan de reparatie. Wanneer de reparatie is afgerond maken wij het apparaat klaar voor verzending. En dat allemaal binnen 24 uur! U kunt kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Kiest u voor onze ophaalservice? PostNL komt dan voor ons uw defecte smartphone of tablet ophalen. Wanneer wij het apparaat hebben ontvangen beginnen onze monteurs vrijwel direct aan de reparatie. Het gerepareerde toestel wordt goed verpakt voor de retourzending. Voor de retourzending betaalt u slechts € 7,95, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Vul het ophaalformulier in voor 16:00 uur en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald.

Opsturen

Wilt u liever het toestel zelf naar onze hoofdvestiging sturen? Dat kan! Verpak uw smartphone of tablet goed en vul alle benodigde gegevens in op het opstuurformulier. Wanneer het pakketje gereed is raden wij aan om het aangetekend op te sturen. Een aangetekend pakketje is altijd verzekerd tot € 500,-. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

Smartrepair

We simply make people happy! Dit doen wij dan ook graag, kom daarom langs Smartrepair met uw kapotte smartphone of tablet. Wij repareren uitsluitend met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om onze kwaliteit te garanderen bieden wij op elk reparatieonderdeel 12 maanden garantie. Heeft u vragen voor Smartrepair of wilt u gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons altijd vrijblijvend bellen, mailen of gebruik het contactformulier. Bekijk hier onze contactgegevens en de openingstijden van de vestigingen van Smartrepair.

MENU