Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 november zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung reparatie Arnhem

Voor een Samsung reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres, of u nou een smartphone reparatie of tablet reparatie nodig heeft. Als reparatiespecialist lossen wij graag de schade op zodat uw apparaat na reparatie weer zo goed als nieuw is. Zo repareren wij met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen.

Samsung Premium Support

De Smartrepair Servicepunten van SWOOP zijn een onderdeel van Samsung Premium support. Dit houdt in dat Samsung reparaties uitgevoerd kunnen worden met behoud van fabrieksgarantie.

Voor een Samsung reparatie op dezelfde dag* kom je naar SWOOP Nijmegen, SWOOP Tilburg en SWOOP Almere. Bij Samsung reparaties bij SWOOP Den Bosch en SWOOP Utrecht ontvangt u het toestel gerepareerd binnen 3 dagen* retour. De verzendkosten bedragen € 15,- en worden in mindering gebracht wanneer het binnen de garantie valt.

Vergeet niet een kopie van je aankoopbon mee te nemen.

Mocht er sprake zijn van waterschade of andere schade dat niet onder de garantie valt, dan wordt dit bij aanmelden van de reparatie gemeld. Onderzoekskosten bedragen € 39,-.

*Mits onderdelen voorradig zijn, wanneer onderdelen niet op voorraad zijn wordt dit gemeld.

24-uurs service

samsung note 2Met de 24-uurs service van Smartrepair wordt uw Samsung smartphone of tablet binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor de ophaalservice of uw apparaat op te sturen naar onze hoofdvestiging. Wanneer wij uw apparaat hebben ontvangen beginnen wij met het onderzoeken en het repareren van uw Samsung apparaat. Voor een smartphone reparatie komt u naar Smartrepair!

Ophaalservice

Wanneer u heeft gekozen voor de ophaalservice haalt PostNL graag uw Samsung smartphone of tablet op voor ons. Wilt u gebruikmaken van de ophaalservice? Vul dat het ophaalformulier in! Doet u dit voor 16:30 uur, dan wordt uw apparaat de volgende dag al opgehaald. Voor de ophaalservice betaalt u enkel € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Opsturen

Liever uw Samsung apparaat opsturen naar Smartrepair? Dat kan ook! Vul het opstuurformulier in en stuur het mee met uw apparaat naar onze hoofdvestiging. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending. Voor u het weet heeft u uw gerepareerde Samsung smartphone of tablet weer in huis.

Vakkundige Samsung reparatie Arnhem

Een Samsung reparatie wordt bij Smartrepair uitsluitend uitgevoerd methoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Uw toestel is na reparatie bij Smartrepair zo goed als nieuw. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elke smartphone reparatie uitvoeren. Wanneer u niet precies weet wat er defect is voeren wij onderzoek uit, een onderzoek is altijd kosteloos bij Smartrepair (m.u.v. vochtschade). Mocht u last hebben van vochtschade? Voor maar € 29,- voert Smartrepair een vochtschade onderzoek uit.

Smartrepair

Kies voor de service van Smartrepair, onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Een afspraak maken is bij Smartrepair niet nodig. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie. Samsung reparatie wordt uitgevoerd methoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Voor ‘smart service with a smile’ bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of maak gebruik van het contactformulier.

MENU