Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Samsung reparatie Den Bosch

Heeft u een kapotte tablet door een val? Hoor je de ander niet meer tijdens het bellen? Kan je geen foto’s meer maken met uw tablet of smartphone? Smartrepair is de geschikte reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop.

Snelle Samsung reparatie Den Bosch

Vsamsung note 2oor een snelle Samsung reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service en kom langs of de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen. Dankzij onze ‘smart service’ streven wij er naar om uw apparaat zo snel mogelijk gerepareerd te retourneren.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Uw smartphone of tablet is in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service. Neem plaats in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Terwijl u wacht repareren onze monteurs uw telefoon of tablet. Voor u het weet staat u buiten met een gerepareerde telefoon of tablet in uw handen.

24-uurs service

Kies voor de 24-uurs service van Smartrepair wanneer u niet langs een van onze servicepunten kunt komen. De servicepunten van Smartrepair zijn verdeeld over heel Nederland. Met de 24-uurs service wordt uw toestel binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd en geretourneerd. Voor de 24-uurs service heeft u twee opties: opsturen en ophaalservice.

Ophaalservice

Wanneer u uw Samsung apparaat wilt laten ophalen door een koeriersdienst hoeft u alleen het ophaalformulier in te vullen. U kiest de plek, of het nu op uw werk of bij u thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Vult u verzendt u het formulier voor 16:30 uur, dan komen wij het toestel de volgende dag ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar de hoofdvestiging van Smartrepair? Geen probleem! Pak uw Samsung apparaat goed in en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. Vergeet daarnaast niet het opstuurformulier in te vullen en mee te sturen!

Smartrepair

Bij Smartrepair wordt er uitsluitend met de hoogste kwaliteit Samsung onderdelen gerepareerd. Uw smartphone of tablet is dus na een Samsung reparatie Den Bosch als nieuw. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u van ons 12 maanden garantie. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw reparatie. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 737 01 44 of te mailen naar denbosch@smart-repair.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.

 

MENU