Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Samsung reparatie Den Haag

Heeft u uw Samsung tablet laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Werkt de camera niet meer van uw Samsung smartphone? Of heeft u last van een ander defect? De monteurs van Smartrepair staan klaar om het defecte apparaat te ontvangen en te repareren. Er wordt alleen gerepareerd me thoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Na reparatie is uw telefoon weer als nieuw.

24-uurs service

U wilt natuurlijk dat uw telefoon of tablet zo snel mogelijk is gerepareerd. Zo begrijpen wij als geen ander dat het erg vervelend is dat u uw telefoon voor een lange tijd kwijt bent. Daarom biedt Smartrepair de 24-uurs service. Hier repareren wij uw Samsung smartphone of tablet binnen 24 uur na ontvangst. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie bij Smartrepair. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Wilt u gebruik maken van de 24-uurs service? Kies dan voor de ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

Kies voor de ophaalservice wanneer u graag wilt dat uw pakketje wordt opgehaald. U kiest de plek en een koeriersdienst komt voor ons het pakketje ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Wanneer dit gebeurt voor 16:30 uur wordt het defecte apparaat de volgende dag al opgehaald. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde apparaat thuis.

Opsturen

Wanneer u het pakket liever zelf wilt opsturen naar Smartrepair is dat geen probleem. Het enige wat u moet doen is het ingevulde opstuurformulier mee te sturen met uw defecte smartphone of tablet. Pak uw apparaat goed in voordat u het naar het postkantoor brengt. Stuur het pakket daarnaast aangetekend, op die manier is het pakket tot € 500,- verzekerd.

Snelle en vakkundige Samsung reparatie Den Haag

Voor een vakkundige Samsung reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Zo werken er uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Dankzij deze kennis en kunde kunnen zij vrijwel elk defect repareren. Wist u trouwens ook dat wij, naast smartphone en tablet reparatie, er zijn voor uw laptop software probleem en laptop reparatie?

Smartrepair

De monteurs van Smartrepair bieden voor uw Samsung smartphone of tablet een vakkundige en snelle reparatie uit. Voor een Samsung reparatie Den Haag komt u dus naar Smartrepair. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Wilt u meer informatie over uw reparatie of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen. Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van het contactformulier. Kijk hier onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU